AppleCare

AppleCare

Med AppleCare får du teknisk support och service på hårvaran från Apple. AppleCare+ består av försäkring i upp till 3 år från den dag du köper AppleCare+ inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktliga skador varje 12-månadersperiod. AppleCare+ täcker även batteri och medföljande tillbehör.

Köp AppleCare genom att lägga till det när du köper en kompatibel Apple-enhet.

Mac

Mac

AppleCare+ för Mac är en försäkring som erbjuder teknisk expertsupport i upp till tre år samt extra hårdvaruskydd från Apple, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktlig skador varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk.

  • 3 års hårdvaruskydd, försäkring och support

  • Service på plats

  • Lokal service av Apple-hårdvara i hela världen

iPhone, iPad och Apple Watch

iPhone, iPad och Apple Watch

AppleCare+ är en försäkring som ger dig teknisk expertsupport och hårdvaruskydd i upp till två år för iPhone, iPad, Apple Watch och iPod Touch, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktliga skador varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk.

  • 2 års hårdvaruskydd, försäkring och support

  • Expressutbytestjänst

  • Lokal service av Apple-hårdvara i Europa

AppleCare för Apple TV

AppleCare för Apple TV

Med AppleCare Protection Plan till Apple TV får du teknisk expertsupport och fler servicealternativ för hårdvaran i upp till två år från Apple. Apples experter svara på frågor om bland annat tvOS, iCloud och Airplay. Lämna din Apple TV till till ett lokalt serviceställe runt om i världen. AppleCare för Apple TV gäller även Siri Remote och strömsladd.

Konsumenters rätt.

Konsumenters rätt.

Förmånerna med AppleCare gäller utöver de rättigheter du redan har enligt konsumentköplagen kring kostnadsfri reparation, byte, prisavdrag eller återbetalning för varor som inte stämmer överens med säljavtalet inom tre år från leveransdagen.

Kontakta AppleCare.

Kontakta AppleCare.

Med AppleCare får du teknisk expertsupport via telefon. Mjukvarusupport ingår för operativsystem, inställningar och appar från Apple. AppleCare telefonsupport når du enklast via telefon på 020 100 529.

Du behöver inte köpa AppleCare+ för att köpa en iPhone. AppleCare+ gäller under förutsättning att du godkänner villkoren. Fullständig produktinformation finns i sammanfattningen av försäkringen AppleCare+ och dess villkor samt Apples affärsvillkor på www.apple.com/legal/sales- support/applecare/applecareplus.

Servicen omfattar endast material- eller tillverkningsfel på din iPhone och medföljande originaltillbehör samt batterier som har kvar mindre än 80 procent av den ursprungliga kapaciteten. Den ersättningsutrustning som Apple tillhandahåller som en del av reparations- och ersättningstjänsten kan vara ny eller likvärdig med ny vad gäller både prestanda och tillförlitlighet. I självrisken för skärmbyten ingår inte expressutbytestjänst. Avgifter för lokalsamtal kan tillkomma. Telefonnummer och öppettider kan variera och ändras.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2022 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls