1 juli införs en kemikalieskatt för att främja miljövänligare elektronik. Detta medför prishöjningar på berörda varor. Läs mer här

close-info

Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 1 200 krKvar till fri frakt: 960 kr

Handla via kategori

Butiker

Dina lokala Apple-experter.

Välkommen in.

Macforum är en av Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar, företagslösningar och konsult. Utöver Apples sortiment och tillbehör erbjuder vi kunskap inom it-lösningar, appar och företagstelefoni. Vi utbildar såväl privatpersoner som företag.

Miljödiplomerade.

Macforums direkta miljöpåverkan består till största delen av varutransporter till, från och mellan våra lokaler, energiåtgång för våra datorer och kontorsmaskiner, värme, ventilation och kylning av lokaler samt det avfall som uppkommer av verksamheten: uttjänt utrustning, emballage, förbrukningsmaterial mm. Indirekt har vår verksamhet också en betydande miljöpåverkan genom tillverkningen av de varor vi säljer.

Vi kan Fairtrade.

Våren 2011 diplomerades Göteborg till en Fairtrade City. Fairtrade City är en diplomering från Fairtrade Sverige för kommuner som engagerar sig för etisk konsumtion. Syftet är att öka kännedomen och efterfrågan på varor som har blivit producerade med respekt för mänskliga rättigheter. Macforum följer kriterierna för Fairtrade och deltar aktivt i arbetet med Göteborg Fairtrade City.

Cykelvänlig arbetsplats.

För att uppmuntra alla arbetsplatser som gör det lätt att välja cykeln har Trafikkontoret Göteborgs stad tagit fram utmärkelsen ”Cykelvänlig arbetsplats”. Beroende på hur många kriterier arbetsplatsen uppfyller finns tre nivåer, från en till tre stjärnor. Macforum ligger idag på nivå 3.

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›