Macforum Göteborg

Välkommen till Macforum i Göteborg, hem till vår imponerande Apple Premium Partner flaggskeppsbutik på hela 350 kvm. Här finner du inte bara en butik, utan även ett komplett företagscenter och servicecenter. På plats möts du av våra kunniga rådgivare, konsulter, företagsrådgivare och servicetekniker som alla är redo att hjälpa dig. Naturligtvis hittar du också de senaste Apple-produkterna hos oss. Vi har allt du behöver för att göra ditt liv enklare och mer bekvämt.

Adress

Nordstan, Östra Hamngatan 16

411 09  Göteborg

Öppettider

Vardag 10–20

Lördag 10–18

Söndag 10–18

Det här hittar du hos oss.

Ett stort utbud av tjänster för både privatperson och företagare.

Företagsrådgivare i Göteborg.

Agnes Bengtsson

Företagsrådgivare, Göteborg.

Boka möte ›
Företagsrådgivare i Göteborg.

Roine Persson.

Företagsrådgivare, Göteborg.

Boka möte ›

Servicecenter.

Vi är en auktoriserad servicepartner till Apple med utbildade tekniker som på ett professionellt sätt tar hand om din enhet. Alla reparationer sker med originaldelar vilket ger både hög kvalitet och bibehållen garanti. Vi erbjuder servicetjänster som skärmbyte, batteribyte, felsökning, installation och dataräddning.

iPhone modeller.

Vi har abonnemang.

Vi är experter på iPhone och kan hjälpa dig hitta ett abonnemang som passar just ditt användande. Vi erbjuder abonnemang med operatörerna Tre, Telenor, Tele2 för privatpersoner och Telavox eller Soluno för företag.

Telenor, Tele2, 3 och Telavox logotyper

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2024 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls