Ditt företag. Dina lokala Apple-experter.

Vi erbjuder smarta och flexibla företagslösningar för en enklare vardag. Våra rådgivare hjälper dig med installation, support och mycket mer. Vi är experter på Apple och allt därtill.

Våra företagstjänster.

Hyra

Hyra

Vi erbjuder företagshyra som tjänst, vilket skapar lönsamhet och enkelhet för ditt företag. Som företag kan du hyra dator, företagstelefon och all kringutrustning, flexibelt och förmånligt.

Inbyte

Inbyte

Skapa värde av enheter som inte används i företaget. Vi byter in i stort sett all teknik i ditt företag oavsett om det är Apple eller PC. Värdering och inbyte sker enkelt i våra butiker eller i vår e-handel.

Företagssupport

Företagssupport

Expertsupport som bara är ett klick bort. Vi anpassar vår support efter ert företags behov och genom att bli avtalskund hos Macforum får ert företag tillgång till konsultation, drift, support eller uppgradering.

Auktoriserad verkstad

Auktoriserad verkstad

Som Sveriges största auktoriserade Apple servicepartner så erbjuder vi snabb och professionell service, alltid med originaldelar från Apple och alltid med 3 månaders garanti på servicen.

E-handel

E-handel

Klicka hem de produkter ditt företag behöver snabbt och smidigt genom vår e-handel. Genom att registrera ett företagskonto hos oss så kan du enkelt lägga en order som skickas direkt till ditt företag. Perfekt när du vet vad du behöver.

Telefoni

Telefoni

Vi har telefonilösningar som gör ert arbetsliv enklare. Med telefonväxeln Iris och abonnemang från flera olika operatörer hittar vi en lösning som passar dig och ditt företag baserat på era önskemål och krav.

Enhetshantering

Enhetshantering

Vi erbjuder systemlösningar som gör driftsättning och hantering av företagets enheter enkelt. Med expertisen hos våra konsulter så ser vi till att ni kommer igång snabbt med modern och tidseffektiv enhetshantering.

Konsulttjänster

Konsulttjänster

Med våra konsulttjänster så ser vi till att ni får en mer driftsäker och välfungerande IT-miljö hos ert företag. Våra konsulter anpassar tjänsterna efter era behov och ser till att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Molnbaserade tjänster

Molnbaserade tjänster

Vi på Macforum är Dropbox Partner, Google Partner och Microsoft Partner. Detta innebär att vi kan hjälpa ert företag med migrering till någon av dessa tjänster eller sköta er licensadmin via vår supportavdelning. För mer information om detta, kontakta någon av våra företagsrådgivare.

Varför Macforum?

Tillsammans skapar vi en enklare och lönsammare IT-miljö.

Som företagsrådgivare hjälper vi er att lyckas med ett modernt och digitalt arbetsliv där medarbetarnas produktivitet och valfrihet står i centrum. Vi följer med i teknikutvecklingen och erbjuder rätt lösning, råd och hjälp, varje gång. Kontakta någon av våra företagsrådgivare för att påbörja din resa mot bekymmerslös IT.

Företagsrådgivare Björn Dahlin.

Björn Dahlin

Företagsrådgivare, Göteborg

Boka möte ›
Företagsrådgivare Roine Persson.

Roine Persson

Företagsrådgivare, Göteborg

Boka möte ›
Macforum företagsrådgivare Agnes Bengtsson.

Agnes Bengtsson

Företagsrådgivare, Göteborg

Boka möte ›
Företagsrådgivare Rasmus Devrér.

Rasmus Devrér

Företagsrådgivare, Borås-Jönköping

Boka möte ›
Företagsrådgivare Johan Magnusson.

Johan Magnusson

Företagsrådgivare, Värmland

Boka möte ›
Företagsrådgivare Joakim Bank.

Joakim Bank

Företagsrådgivare, Värmland

Macforum företagsrådgivare Johan Lidemar.

Johan Lidemar

Företagsrådgivare, Borås

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för företag

Vill du bli inspirerad och samtidigt få råd och tips om våra företagslösningar och tjänster? Prenumerera på vårt nyhetsbrev idag. Du kan när som helst avregistrera dig.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls