Ditt företag. Dina lokala Apple-experter.

Vi erbjuder smarta och flexibla företagslösningar för en enklare vardag. Våra rådgivare hjälper dig med installation, support och mycket mer. Vi är experter på Apple och allt därtill.

Flexibla företagslösningar.

Vi tror på en mobil arbetsplats där företagets system är tillgängligt för användaren överallt. För detta krävs ett effektivt, flexibelt och säkert arbetsflöde med fokus på användarvänlighet. Vi erbjuder tjänster som möjliggör detta och har expertkonsulter som hjälper er att komma igång med lösningarna för ditt företag.

Tjänster som effektiviserar.

Enhetshantering med Jamf, bättre samarbete med Cisco, smart kommunikation med Telavox och säker fildelning med Dropbox Business. Vi erbjuder verktygen för en effektivare verksamhet.

Tjänster logotyper

Vi tar hand om er IT.

Det är mycket att hålla reda på i dagens IT-miljö. Tid är pengar. Vi hjälper till att effektivisera ert arbetsflöde, konsultation, drift, utbildning och support. Allt på en och samma faktura för att underlätta administration. Så att ni kan fokusera på annat.

Inbyte. En lysande affär.

Inbyte. En lysande affär.

Har du teknik som inte längre används i företaget? Det kan vara värt mer än du tror. Låt dina oanvända prylar få nytt liv, gör miljön en tjänst och tjäna pengar på samma gång. Vi byter in mobiler, surfplattor och datorer oavsett skick.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2022 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls