Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 1 200 krKvar till fri frakt: 960 kr

Handla via kategori

Få ut mer av arbetsdagen.

När börjar er digitala förändringsresa?

Cisco Spark Board

Påbörja ert företags digitala resa mot bekymmerslös IT idag.

Vi finns med dig hela vägen. Med en personlig företagsrådgivare som kan er bransch vet vi om era behov. Våra Apple-auktoriserade serviceavdelningar och butiker finns tillgängliga för dig sju dagar i veckan för att tillhandahålla bästa tänkbara kundupplevelse. För att erbjuda världsledande lösningar och teknik samarbetar vi även med några av världens ledande företag inom affärstjänster. Vi har dessutom flera olika support- och utbildningsalternativ för att hjälpa dig eller dina medarbetare med grunderna.

Förbättra samarbetet.
Öka lönsamheten.

Med hjälp av förenklade samarbetsformer undviks onödig stress och era anställda blir effektivare. Vi vet att de mest kraftfulla produkterna är de som människor redan tycker om att använda. Det är dessutom roligare att arbeta med rätt verktyg.

"50% av all team-koordinering, arbetsflöden och kommunikation kommer i framtiden ske via mobila samarbetsappar."

Källa: Gartner 2016

Tillsammans med Apples kraftfulla plattform och Ciscos lösningar för smartare samarbeten möjliggörs förenklade arbetsflöden. Det hjälper era medarbetare att frigöra värdefull tid och att bli mer fokuserade på arbetsplatsen.

Cisco Spark logotyp Läs mer om Cisco

Kommunikation

tillgänglig för alla.

Arbetsdagen är mer flexibel än någonsin teknik som låter oss göra jobbet på vårt sätt, var vi än är, efterfrågas av anställda. Vi tillhandahåller smarta kommunikationslösningar som möjliggör produktivitet och skapar en känsla av frihet i arbetet.

”60% svarar att företagets rykte som ett fantastiskt ställe att arbeta på är den viktigaste faktorn vid val av ny arbetsgivare.”

Källa: Linkedin Global trends 2016

Telavox Flow är ett exempel på en enkel kommunikationslösning som gör dig och dina kollegor mer tillgängliga för era kunder och förbättrar det interna samarbetet. Från din laptop, telefon eller platta spelar ingen roll, det är lika enkelt överallt.

Telavox logotyp Läs mer om Telavox
Kurs

Vi tar hand om er IT. Fokusera på arbetet istället.

Det är mycket att hålla reda på i dagens IT-miljö. Förväntningarna från medarbetarna på fungerande verktyg blir allt mer påtagliga. Önskan om att arbeta mobilt med iPad och iPhone ställer krav, inte minst på flexibilitet och i synnerhet säkerhet. En mobil arbetsplats innebär att företagets system är tillgänglig för användaren, oavsett var den befinner sig.

DEP och MDM låter dig fokusera på det viktigaste.

Den största utmaningen för dagens IT-avdelningar att för mycket tid går åt till att släcka bränder. Vi tycker att ditt fokus ska ligga på dina kunder och inte på den egna IT-miljön. Fördelarna för dig med IT-ansvar är många, bland annat bättre licenskontroll, säkrare datalagring i molntjänster och möjlighet till Zero Touch Provisioning (ZTP).

Jamf Pro förenklar och säkrar hanteringen av samtliga enheter i er organisation. Enhetsregistrering (DEP) och automatiserad driftsättning, Mobile Device Management (MDM) ger samlad åtkomst till appar och system för olika enheter och användare.

Bäst av allt är att det är förinstallerat direkt i förpackningen vilket innebär kortare startsträcka för nyanställda.

Jamf Pro logotyp Läs mer om Jamf

Appar som effektiviserar
verksamheten.

Är ert företag också påverkat av den digitala utvecklingen? Transformationen till en mer mobil verksamhet kan vara krävande. Därför har vi tillsammans med innovativa partners tagit fram verksamhetsnära appar som hjälper till att effektivisera ert arbetsflöde.

Verksamhetsnära appar för iOS är ett naturligt steg för företag som arbetar mobilt. För att de anställda ska trivas med sina nya verktyg ligger fokus på enkelhet och användarvänlighet.

Ett exempel är Dropbox Business. En säker fildelnings- och lagringslösning som medarbetare uppskattar och IT-administratörer litar på. Dropbox Business möjliggör tillväxt samtidigt som ni har fullständig kontroll över viktiga affärsdata.

Läs mer om Dropbox
ByggDialog

En trygg partner med lösningar som inte kostar skjortan.

Oavsett om du behöver bygga något från grunden eller komplettera med nya tjänster eller utrustning vill vi erbjuda lösningar som möter dina förväntningar och behov. Studier visar att Apples plattform i slutändan är betydligt mer prisvärd än Windows. Främst tack vare det minskade behovet av resurskrävande support.

Skräddarsy ditt ägande. Det lönar sig.

Att hyra sin IT är idag för många av våra kunder en självklarhet. Klokare finansiering möjliggör köp av rätt verktyg, som annars kan vara för kostsamma. Hos oss finansierar ni hela investeringen som en helhetslösning där utrustning, programvara, installation, service och utbildning ingår. Med allting på en faktura underlättas er administration och budgetering. Din befintliga utrustningens restvärde bidrar till att finansiera den nya. I slutet av finansieringsperioden genomför vi ett inbyte och ser till att du alltid har rätt verktyg att möta dagens snabba teknikutveckling.

Kontakta oss

Ökad trygghet som avtalskund.

Som avtalskund hos oss ser vi till att tjänsterna vi levererar förvaltas på ett ansvarsfullt och kontrollerat sätt. Avtalet ger tillgång till flera tjänster som underlättar för er genomför en komplett inventering av er IT-miljö. Vi erbjuder sedan konsultation, drift, support eller uppgradering. Vi tar ansvar för enhetshantering, användare, licenser och policys. Tillsammans med er klargör vi förväntningar och sätter upp rutiner, processer och arbetsflöden. Därefter har ni tillgång till vårt ärendehanteringssystem med en tydlig kontaktväg in där ni själva avgör vilka som ska kunna skapa ett ärende.

Kontakta oss
Små företag

Företagslösningar. Även för mindre företag.

För att du ska få fokusera på din verksamhet har vi skräddarsytt lösningar för dig som behöver lite mindre hjälp. I våra butiker får du hjälp att komma igång med iPhone, iPad eller Mac i företaget. Support, garanti och försäkring med AppleCare ingår till en fast månadskostnad.

Tillsammans skapar vi en enklare och lönsammare IT-miljö.

Vi är företagsrådgivare som hjälper er att lyckas med ett modernt och digitalt arbetsliv där medarbetarnas produktivitet och valfrihet står i centrum. Vi följer med i teknikutvecklingen och erbjuder rätt lösning, råd och hjälp, varje gång.

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›