Hyra dator eller företagstelefon. Flexibelt och förmånligt.

Hyra dator eller företagstelefon. Flexibelt och förmånligt.

Vi erbjuder företagshyra som tjänst, vilket skapar lönsamhet och enkelhet för ditt företag. Som företag kan du hyra dator, företagstelefon och all kringutrustning, flexibelt och förmånligt. Hyr din Mac, iPad, iPhone och tillbehör direkt online. Allt till en fast månadskostnad. Bli företagskund hos oss eller logga in på ditt konto för att hyra dina produkter direkt i vår e-handel.

Så här funkar hyra online.

Hyr företagets it-utrustning som datorer och telefoner du också. Fler företag önskar idag hyra sin hårdvara. Det är enklare än du tror.

Hitta produkter.

Hitta produkter.

När du hittat det du söker syns månadspriset i produktkortet. Alla varor går att hyra men ett totalpris på 10.000 kr eller mer krävs.

Checka ut.

Checka ut.

I kassan under Betalning väljer du Hyra per månad. Efter några enkla steg är du klar. Vi finns här om du har några frågor.

Inbyte. En lysande affär.

Inbyte. En lysande affär.

Har du teknik som inte längre används i företaget? Det kan vara värt mer än du tror. Låt dina oanvända prylar få nytt liv, gör miljön en tjänst och tjäna pengar på samma gång. Vi byter in mobiler, surfplattor och datorer oavsett skick.

Hyr färdiga företagslösningar.

I våra färdiga paket Smidighet, Effektivitet, Flexibilitet och Kraftfullhet har vi samlat produkter som underlättar för ditt företag. Du kan också få hjälp med skräddarsydda kombinationer av produkter och tjänster genom att kontakta någon av våra företagsrådgivare.

Personligt bemötande.

Våra företagsrådgivare hittar rätt produkter och tjänster för ditt företag. I videon ser du hur enkelt ett hyresupplägg hos oss är. Är du redo att komma igång?

Hyra för företag i samarbete med:

Företag som lyckats.

Rum21 är en inredningsbutik i Göteborg som har valt att digitalisera sin köpupplevelse och förbättra sitt arbetssätt med hjälp av iPad. En personligare butik helt enkelt.

 

 

Ta en stund och läs de fullständiga villkoren ›

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2022 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls