Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 1 200 krKvar till fri frakt: 960 kr

Handla via kategori

Vad vill du byta in?

Byt dina gamla enheter och få pengar att handla någonting nytt för. Vi tar in telefoner, surfplattor, smarta klockor eller Mac-datorer och självklart kan du byta in flera enheter och få ännu mer rabatt.

Värdera och byt in din telefon och surfplatta.

Mobil, surfplatta eller smart klocka.

Oavsett om du har iPhone, iPad, Apple Watch eller Android-enheter från exempelvis Samsung eller LG ger vi dig ett värde som du kan använda till att köpa nya produkter hos oss.

Värdera
Värdera din Mac.

Bärbar eller stationär Mac.

Du kan enkelt värdera din Mac hos oss. Allt du behöver göra är att ange datorns serienummer och svara på några enkla frågor om din Mac. Din Mac får tidigast vara från 2011.

Värdera
Värdera din Mac.

Få ännu mer för din gamla.

Just nu får du 1000kr rabatt på Mac och 500kr på iPad när du köper nytt. Väljer du Uppgraderad blir din månadskostnad ännu lägre. Läs mer om tjänsten här.

  1. Byt in din gamla Mac (2011 eller senare) eller iPad i någon av våra butiker.

  2. Vi ger dig 1000 kr för din gamla Mac och 500 kr för din gamla iPad, utöver inbytesvärdet.

  3. Gäller endast vid köp av ny Mac eller iPad i samband med inbyte. Kampanjen gäller tills vidare, dock som längst till den 31 mars.

Så här går det till.

Förstoringsglas och en iPhone

1. Värdera

Ange serienummer eller modell och beskriv enhetens skick för att få ett uppskattat inbytesvärde.

Kartong

2. Skicka in

Vi skickar en låda med retursedel till dig så att du enkelt kan skicka in din enhet till oss. Du kan även lämna den i någon av våra butiker.

Certifikat

3. Rabattkod eller presentkort

Restvärdet bekräftas av oss och du får en rabattkod att använda på hemsidan eller ett presentkort som är giltigt i någon av våra butiker.

Vanliga frågor.

Det är viktigt att du tar bort Hitta min iPhone från enheten, mer info hittar du här. Det rekommenderas även att du gör en säkerhetskopia så du kan flytta över all viktigt information till en ny enhet. Sedan tar vi bort informationen från enheten på ett säkert sätt.

Enhetens inbytesvärde baseras på ålder, varumärke, modell och skick.

Enheten skickas till vår inbytespartner där den testas, dataraderas och sedan återvinns. Alternativt repareras och kvalitetskontrolleras enheten för vidare försäljning.

Vi försöker tillhandahålla tillräckligt med information för att din bedömning av enhetens skick ska bli så korrekt som möjlig. Skulle det dock vara så att enheten har blivit felvärderad och du inte känner dig nöjd med värdet kan vi kostnadsfritt skicka tillbaka din enhet.

Ja. Du väljer om du vill ha inbytesvärdet som en rabattkod till vår hemsida eller om du vill ha ett presenkort som kan användas i någon av våra fysiska butiker.

Byt in i butik.

Byt in i butik.

Självklart kan du även byta in din enhet i någon av våra butiker om det passar dig bättre. Vi har butiker i Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Kungsbacka och Växjö. Välkommen in.

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›