Apple TV, MacBook Air, iPad, AirPods. iPhone och Apple Watch.

Rabatt på ditt köp. Med inbyte.

Få rabatt på Mac, iPad, iPhone och Apple Watch i vår e-handel genom att byta in din gamla dator, surfplatta, telefon och smarta klocka i samband med köp. Har du fler enheter blir priset ännu lägre. Hos oss har din gamla Mac, PC, iPad, iPhone, smarta klocka eller android-telefon ett värde som du kan använda till något nytt. Med inbyte hos oss gör du både din plånbok och miljön en stor tjänst.

Vi byter in det mesta.

Har du tänkt på att din gamla dator kan bli till rabatt på iPhone? Eller att släktens oanvända telefoner kan bli rabatt på din nya Mac? Kombinationerna för inbyte är nästan oändliga. Hos oss kan du byta in nästan all teknik och få rabatt på Mac, iPad, iPhone och Apple Watch. Byter du in flera produkter blir rabatten större.

Vi byter in datorer, surfplattor, telefoner, smarta klockor, Apple TV, AirPods och iPod.

Så här byter du in.

Du kan enkelt byta in online eller i någon av våra butiker.

Byt in online.

Värdera din pryl direkt när du köper något nytt i vår e-handel. Svara på några enkla frågor för ett uppskattat inbytesvärde som vi krediterar i efterhand från ditt köp.

Vad händer sen?

Förbered

Vi skickar en returfraktsedel till dig och anvisningar hur du förbereder din enhet för inbyte tillsammans med din nya order. Paketera ditt inbyte varsamt och skicka det till oss.

Och till sist.

Skicka in och spara.

När vi mottagit ditt inbyte kontrollerar vi att värderingen på enheten stämmer och krediterar summan från din valda betalningsmetod. Luta dig tillbaka, du har nu sparat pengar och hjälpt planeten samtidigt.

Byt in i butik.

Du kan också lämna in ditt inbyte i någon av våra butiker och där välja att köpa något nytt eller få ett presentkort på inbytesvärdet. Vi finns i Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping och Karlstad.

Inbyte för miljön.

Inbyte för miljön.

När vi fått in ditt inbyte skickas det tillsammans med alla andra inbyten till vår partner. Vår partner är licensierad för avfallshantering i enlighet med WEEE, ISO 27001 samt ISO 9001. Delar som fungerar kan användas för att skapa nya fungerande enheter, eftersom den mest miljövänliga produkten är den som aldrig blev producerad. Och självklart raderas all information så du kan vara trygg med att inget förs vidare.

Vad är din enhet värd?

Vad är din enhet värd?

Värderingen av din enhet sker enkelt i vår e-handel när du kollar på den produkt du vill köpa. Du kan också se det uppskattade inbytesvärdet på din enhet genom att använda vårt värderingsverktyg.

Vanliga frågor.

Inbyte är ett erbjudande från Macforum att byta in telefoner, surfplattor, smarta klockor och datorer. Vår inbytespartner ger dig en uppskattning av värdet på din enhet baserat på den information du anger. Värderingen som utförs ger ett uppskattat inbytesvärde och slutgiltigt värde fastställs efter vi har mottagit din enhet och har bekräftat skicket på dina inbytesprodukter.

Efter du lagt en ny webborder tillsammans med ditt inbyte skickar vi dina nya produkter så snart de finns tillgängliga. Du får också en fraktsedel till dig samt anvisningar om hur du förbereder ditt inbyte så du enkelt och kostnadsfritt kan skicka in det till oss.

Vi krediterar vald betalmetod så snart vi tagit emot din inbytesenhet och bekräftat enhetens skick.

Värdering på inbyte i produktkortet

Du byter in din enhet i samband med köp.

Du måste ta bort ditt inbyte från "Hitta", info hur det går till hittar du här. Vi önskar även att du laddar upp din enhet innan du skickar in den till oss om möjligt så vi snabbare kan göra rätt bedömning. Vi rekommenderar också att du gör en säkerhetskopia och flyttar över all viktig information till en ny enhet. 

Enheten skickas till vår inbytespartner där den testas och återvinns på lämpligt sätt.

Ju snabbare du skickar in din enhet desto snabbare kan vi inspektera och hantera ditt inbyte. Räkna med att att all hantering kommer ta omkring två veckor från tidpunkten vi mottagit din enhet. 

När vi tagit emot, testat och inspekterat ditt inbyte krediterar vi inbytesvärdet från vald betalmetod om den är i samma skick som du har angett. Om inbytet inte är i det skick du har angett kommer vi kontakta dig med ett uppdaterat inbytesvärde. Du kan välja att acceptera nytt erbjudande om inbytesvärde och få uppdaterat belopp krediterat, eller tacka nej och få enheten returnerad mot fraktkostnad.

Vi tar emot de flesta telefoner, surfplattor, smarta klockor eller datorer oavsett tillverkare. Det mesta går att återvinna, därför är det alltid en bra idé att lämna in uttjänta enheter till oss för återvinning på ett miljöriktigt och ansvarsfullt sätt.

Ja, om du ännu inte har skickat in din enhet kan du avbryta inbytet genom att kontakta oss. Det går också att avbryta inbytesprocessen om du inte är nöjd med vårt erbjudande på inbytesvärde. Har du däremot godkänt ditt inbyte och blivit krediterad går processen inte att avbryta.

Det varierar, för att du ska få så mycket som möjligt för ditt inbyte är det viktigt att du skickar med de tillbehör som efterfrågas i listan nedan. 
Mac: Strömadapter och laddkabel
Apple Watch: Magnetisk laddningskabel och ett valfritt originalarmband från Apple
Apple TV: Fjärrkontroll och strömsladd, ej HDMI-kabel
AirPods: inbytesvärdet påverkas ej av tillbehör*
iPhone: inbytesvärdet påverkas ej av tillbehör*
iPad: inbytesvärdet påverkas ej av tillbehör*
* Skickar du in laddare och kablar så återvinner vi dem åt dig.

Ja, du kan byta in så många enheter du vill, men om värdet på dina inbyten överstiger den totala kostnaden för din nya order skickar vi ett presentkort på överskottet av inbytesvärdet. Presenkortet är giltigt i våra butiker i två 2 år.

Återanvänd gärna emballaget du mottog din order i från oss. Bättre för miljön :)

Behöver du hjälp att hitta serienumret på din inbytesenhet kan du klicka här.

Följ instruktionerna för olika Apple-produkter nedan:


iPhone, iPad eller iPod touch: https://support.apple.com/sv-se/HT201351

Apple TV: https://support.apple.com/sv-se/HT213232

Mac: https://support.apple.com/sv-se/HT201065

Apple Watch: https://support.apple.com/sv-se/HT208855

Nej, du behöver inte visa upp något kvitto när du byter in en enhet.

Skicka ditt inbyte så snart du kan med bifogad fraktsedel eller lämna inbytet i butik. Det uppskattade inbytesvärdet kan variera över tid. Vill du vara säker på att få det uppskattade värdet måste inbytet vara oss tillhanda senast inom 10 dagar efter du har mottagit din leverans.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls