Hej! Inom kort lanserar vi vår nya sajt. Är du privatkund och vill handla där redan nu? Klicka här!

close-info

Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 500 krKvar till fri frakt: 400 kr

Handla via kategori

Värdera och byt in dina enheter.

Vad vill du byta in?

Byt dina gamla enheter och få pengar att handla någonting nytt för. Vi tar emot telefoner, surfplattor, smarta klockor eller Mac-datorer och självklart kan du byta in flera enheter och få ännu mer rabatt.

Värdera

Vanliga frågor.

Det är viktigt att du tar bort Hitta min iPhone från enheten, mer info hittar du här. Det rekommenderas även att du gör en säkerhetskopia så du kan flytta över all viktigt information till en ny enhet. Sedan tar vi bort informationen från enheten på ett säkert sätt. Det är även bra om du laddar upp din enhet så den redo för diagnostik.

Enhetens inbytesvärde baseras på ålder, varumärke, modell och skick.

Enheten skickas till vår inbytespartner där den testas, dataraderas och sedan återvinns. Alternativt repareras och kvalitetskontrolleras enheten för vidare försäljning.

Ja. Värdet används som presentkort i våra fysiska butiker. Kontakta oss om du vill ha en rabattkod att handla för i webbshoppen.

Byt in i butik.

Byt in i butik.

När du värderat ditt inbyte lämnar du din enhet i någon av våra butiker. Vi har butiker i Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Kungsbacka och Växjö. Välkommen in.

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›