Apple TV, MacBook Air, iPad, AirPods. iPhone och Apple Watch.

Rabatt på ditt köp. Med inbyte.

Få rabatt på Mac, iPad, iPhone och Apple Watch i vår e-handel genom att byta in din gamla dator, surfplatta, telefon och smarta klocka i samband med köp. Har du fler enheter blir priset ännu lägre. Hos oss blir din gamla Mac, PC, iPad, iPhone, smarta klocka eller android-telefon ett värde som du kan använda till något nytt. Med inbyte hos oss gör du både din plånbok och miljön en stor tjänst.

Vad vill du byta till?

Vad vill du byta till?

Mac, iPad, iPhone och Apple Watch på macforum.se kan betalas med värdet från ditt inbyte. Du kan alltså byta in din dator, surfplatta, telefon eller smarta klocka mot något nytt och samtidigt göra miljön en tjänst. Det betyder att din gamla PC kan bli en ny iPad, samtidigt som delarna blir till ny teknik. Det är en vinst både för dig och miljön.

Vi byter in datorer, surfplattor, telefoner och smarta klockor

Inbyte online och i butik

Inbyte online och i butik

Inbyte online gör du tillsammans med ditt köp och skickar sedan ditt inbyte kostnadsfritt till oss när du mottagit din nya vara. Du kan också lämna in ditt inbyte i någon av våra butiker och där välja att köpa något nytt eller få ett presentkort på inbytesvärdet. Vi finns i Göteborg, Jönköping, Borås, Karlstad och Halmstad.

Så här går det till.

Inbyte ska vara enkelt och smidigt så du vill byta in mer och på så sätt hjälpa planeten och plånboken. Om och om igen.

Värdera.

Värdera.

Ditt inbyte värderas direkt när du väljer produkt. Svara på några frågor för att få ett inbytesvärde som vi sedan krediterar på ditt köp.

Förbered.

Förbered.

Tillsammans med din nya order skickar vi dig en fraktsedel samt anvisningar om hur du förbereder din enhet för inbyte. Paketera ditt inbyte varsamt och skicka det till oss.

Skicka in och spara.

Skicka in och spara.

När vi mottagit ditt inbyte kontrollerar vi att värderingen på enheten är korrekt och krediterar i så fall summan från din valda betalningsmetod. Luta dig tillbaka, du har nu sparat pengar och hjälpt planeten samtidigt.

Inbyte för miljön.

Inbyte för miljön.

När vi fått in ditt inbyte skickas det tillsammans med andra inbyten till vår partner. Denna partner är licensierad för avfallshantering i enlighet med WEEE och ISO 27001 samt ISO 9001. De komponenter som fungerar används för att skapa nya fungerande enheter, eftersom den mest miljövänliga produkt är den som aldrig producerades. Och självklart raderar de all information så du kan vara trygg med att inget förs vidare.

Vad är din enhet värd?

Vad är din enhet värd?

Värderingen av din enhet sker enkelt i vår e-handel när du är inne på den produkt du vill köpa. Du kan också se det uppskattade inbytesvärdet på din enhet genom att använda vårt värderingsverktyg.

Vanliga frågor.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2022 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls