Byt in företagets teknik online.

Byt in företagets teknik online.

Skapa värde av enheter som inte används i företaget. Vi byter in i stort sett all teknik i ditt företag oavsett om det är Apple eller PC. Värdering och inbyte sker enkelt när du köper något nytt i vår e-handel. Har ni flera inbyten kan ni enkelt lägga till dem samtidigt. Teknik som inte längre används i ett företag och samlas på hög i någon kontorslåda kan vara värt mer än du tror.

Stickling.

Inbyte för miljön.

Vi gillar inbyte eftersom det sparar pengar samtidigt som det är en tjänst för miljön. Teknik som inte används eller är trasig återvinns och delar som fungerar kan bli till nya enheter. Eftersom den mest miljövänliga produkten är den som aldrig producerats.

Grönt löv

Se vad du sparar.

När du lägger till ditt inbyte samband med köp i vår e-handel ser du direkt hur mycket orderns totala koldioxidutsläpp minskar. En bra morot att få ned utsläppen ytterligare och kanske till och med nära noll.

Checkbox

En partner med höga krav.

De inbyten vi tar emot skickas tillsammans till vår partner som är licensierad för avfallshantering i enlighet med WEEE, ISO 27001 samt ISO 9001. Dina inbyten återvinns eller återanvänds på bästa sätt.

Macforum företagsrådgivare.

Hur mycket kan ni byta in?


Att byta in så många enheter som möjligt är både bra för miljön och företagets ekonomi. Skapa värde av enheter som inte används eller se till att de återvinns på rätt sätt. Våra företagsrådgivare utför en kostnadsfri värdering av ert företags teknikprodukter, hjälper er att byta in och ger eventuell offert på något nytt.

Så här gör du:

I filmen visar vi hur du ska gå tillväga för att genomföra Inbyte online. När du är redo att handla besöker du vår e-handel.

Fördelar med inbyte.

Det finns många fördelar med att göra inbyte på teknik som inte kommer till användning i företaget. Här är två av de största fördelarna enligt oss.

Värde.

Värde.

Tekniken i företaget kan vara värd mer än du tror. Ett värde som exempelvis kan sänka månadskostnaden på företagshyra för ny teknik.

Miljö.

Miljö.

Föråldrad teknik som inte längre används ska inte ligga och skräpa eller hamna på någon soptipp. Vi återvinner och återanvänder för miljöns bästa.

Inbyte av Apple-produkter
och annan teknik hos
Macforum

Fördelar med att byta
in IT och teknik

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls