Byt in företagets teknik online.

Byt in företagets teknik online.

Skapa värde av enheter som inte används i företaget. Vi byter in i stort sett all teknik i ditt företag oavsett om det är Apple eller PC. Värdering och inbyte sker enkelt när du köper något nytt i vår e-handel. Har ni flera inbyten kan ni enkelt lägga till dem samtidigt. Teknik som inte längre används i ett företag och som bara samlas på hög i någon kontorslåda kan vara värd mer än du tror.

Inbyte för miljön.

Inbyte för miljön.

När vi fått in ditt inbyte skickas det tillsammans med andra inbyten till vår partner. Denna partner är licensierad för avfallshantering i enlighet med WEEE och ISO 27001 samt ISO 9001. De komponenter som fungerar används för att skapa nya fungerande enheter, eftersom den mest miljövänliga produkt är den som aldrig producerades. Och självklart raderar de all information så du kan vara trygg med att inget förs vidare.

Så här gör du:

I filmen visar vi hur du ska gå tillväga för att genomföra Inbyte online. När du är redo att handla besöker du vår e-handel.

Macforum företagsrådgivare.

Hur mycket kan ni byta in?


Att byta in så många enheter som möjligt är både bra för miljön och företagets ekonomi. Skapa värde av enheter som inte används eller se till att de återvinns på rätt sätt. Våra företagsrådgivare utför en kostnadsfri värdering av ert företags teknikprodukter, hjälper er att byta in och ger eventuell offert på något nytt.

Fördelar med inbyte.

Det finns många fördelar med att göra inbyte på teknik som inte kommer till användning i företaget. Här är två av de största fördelarna enligt oss.

Värde.

Värde.

Tekniken i företaget kan vara värd mer än du tror. Ett värde som exempelvis kan sänka månadskostnaden på företagshyra för ny teknik.

Miljö.

Miljö.

Föråldrad teknik som inte längre används ska inte ligga och skräpa eller hamna på någon soptipp. Vi återvinner och återanvänder för miljöns bästa.

Allt om Inbyte.

Allt om Inbyte.

Byt in företagets gamla teknik och få ett värde som kan investeras i ny utrustning låter bra men hur fungerar det mer exakt? I vår artikel hittar du svaren.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2022 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls