Rådgivning

Oavsett om du behöver hjälp att komma igång med nya produkter eller upplever strul med dina befintliga så hjälper vi dig. På det sätt som passar dig bäst.

Personlig rådgivning.

Personlig rådgivning.

Hur kan vi hjälpa dig? Med Personlig rådgivning hjälper vi dig med din Apple-produkt utifrån dina behov. Din rådgivning hålls i en lugn miljö hos oss där vi noggrant följer rådande rekommendationer från FHM eller på distans. Du kan välja en Personlig rådgivning på 30 minuter eller 1 timme.

1 timme - 695 kr
30 minuter - 395 kr

Träffa oss hemifrån.

Träffa oss hemifrån.

För att minska riskerna för smittspridning och för att göra Personlig rådgivning tillgängligt för alla erbjuder vi tjänsten på distans. Vill du träffa oss hemifrån tar du bara en valfri ort och i bokningen väljer du Ja på "Jag vill ha rådgivning digital". Vi kontaktar dig sedan för vidare instruktioner.

Välj ort eller på distans.

Använd länkarna nedan för att hitta en butik nära dig. Önskar du träffa oss på distans kan du boka en tid på valfri ort och välja "Jag vill ha rådgivning digital" när du utför bokningen.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Trygg e-handel
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2021 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls