Experter på Apple. Och allt därtill.

Experter på Apple. Och allt därtill.

Macforum är en av Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar, företagslösningar och konsult. Utöver Apples sortiment och tillbehör erbjuder vi kunskap inom it-lösningar, appar och företagstelefoni. Vi utbildar såväl privatpersoner som företag.

E-handel och butiker

E-handel och butiker

Macforum är Sveriges ledande Apple Premium Reseller vilket betyder att vi är auktoriserade av Apple att sälja deras produkter. Vi är experter på Apples utbud och hittar lösningar som passar dig.

Auktoriserad service

Auktoriserad service

Vi har service på allt Apple i samtliga av våra fem butiker. Våra tekniker är certifierade av Apple och har full rätt att reparera och byta ut din enhet utan att det påverkar garantin.

Tjänster för alla

Tjänster för alla

Vi erbjuder lösningar oavsett om du är privatkund eller företag. Finansiering, inbyte, konsultation och support är ett urval tjänster vi erbjuder för att du ska kunna leva ett enkelt liv.

Macforum-podden

Macforum-podden

Macforum-podden drivs av Jonas Franzén och Hanna Läbom, som tillsammans utgör Macforums marknadsteam. Podden är en helt reklamfri företagspodd om teknik i allmänhet och Apple i synnerhet. Macforum-podden bjuder in dig som lyssnare till ett roligt och lättsamt samtal om teknikens framfart, Macforums 30-åriga historia och spännande personporträtt av nyckelpersoner i nära relation till Macforum.

apple podcast logo Spotify logo  Podbean logo 

Är du vår nya kollega?

Tillsammans med våra kunder hittar vi kreativa och eleganta lösningar på vardagliga, konstnärliga och professionella behov. Som rådgivare är vi nyfikna och intresserade experter, lätt tillgängliga i butik, på web och telefon. Våra företagskunder ser oss som en pålitlig och kunnig affärspartner med öga för helheten, oavsett bransch. I serviceorganisationen är vi proffs på både teknik och logistik och ser våra kunders behov som en tillgång.

En del av Fairtrade-City

Våren 2011 diplomerades Göteborg till en Fairtrade City. Fairtrade City är en diplomering från Fairtrade Sverige för kommuner som engagerar sig för etisk konsumtion. Syftet är att öka kännedomen och efterfrågan på varor som har blivit producerade med respekt för mänskliga rättigheter. Macforum följer kriterierna för Fairtrade och deltar aktivt i arbetet med Göteborg Fairtrade City.

Miljö

Miljö

Macforums direkta miljöpåverkan består till största delen av varutransporter till, från och mellan våra lokaler, energiåtgång för våra datorer och kontorsmaskiner, värme, ventilation och kylning av lokaler samt det avfall som uppkommer av verksamheten: uttjänt utrustning, emballage, förbrukningsmaterial mm. Indirekt har vår verksamhet också en betydande miljöpåverkan genom tillverkningen av de varor vi säljer.

Bankinformation

Macforum AB 556435-9684
VAT-number: SE556435968401
Bankgiro: 5355-0661
Bank: SEB Göteborg
Swift: ESSESESS
IBAN: SE2350000000050441016995

Leveranser och fakturor

Leveransadress:
Nordstans Lastgata 1
Röd Zon Kaj 9:15

411 03 Göteborg

Faktureringsadress:
Macforum AB
Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

Utgivningsbevis för databas

Databasens namn: macforum.se
Tillhandahållare: Macforum AB (556435-9684)
Ansvarig utgivare: Martin Barregård

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2024 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls