Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 500 krKvar till fri frakt: 400 kr

Handla via kategori

Lugn, vi hjälper dig.

Auktoriserad service på allt Apple.

Hur mår batteriet i din iPhone?

Nu sänker vi priserna för batteribyten som sker utanför garantitiden. Alla uppladdningsbara batterier är förbrukningsdelar som blir mindre och mindre effektiva när de åldras kemiskt. Ett kemiskt åldrat batteri kan resultera i oväntade avstängningar vilket såklart är oacceptabelt. Är detta något du upplever är du välkommen till oss för ett rabatterat batteribyte.

Vill du lämna in på service?

Vi hjälper dig med ditt serviceärende. Kontakta vår kundtjänst för att få råd och hjälp i samband med service eller besök någon av våra serviceverkstäder för att skapa ett serviceärende.

 

031-721 31 00

 

Öppna chatten

 

Skicka epost

Service personal

Sveriges ledande Apple-auktoriserade serviceorganisation.

Som Apple-auktoriserad Premium Service Provider finns vi här när du behöver hjälp med din iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac. Våra tekniker tar hand om reparationer, glasbyten, felsökning och ominstallation. Frågor om Apple-ID hänvisar vi till Apple-support 020-100 529.

Service på allt från Apple

Reparation av Mac, glasbyte på iPhone eller batteriproblem? Inga problem.

Som Apple-auktoriserad Premium Service Provider ger vi dig rätt service och råd när dina ägodelar inte funkar som de ska. Vi garanterar att du behåller din garanti och arbetet utförs av en auktoriserad tekniker.

Våra serviceverkstäder ligger i anknytning till våra butiker i Borås, Göteborg, Halmstad, Karlstad, Kungsbacka, Jönköping och Växjö. Du kan lämna in din produkt under butikens ordinarie öppettider. För korrekt reparationstid går det bra att ringa till oss före ditt besök. I mån av tillgänglighet kan du låna eller hyra en ersättningsenhet under tiden du väntar. En undersökningsavgift kan tillkomma på 295 kr för iPhone och iPad samt 695 kr för Mac.

Vi hjälper dig i kontakten med ditt försäkringsbolag och ger dig ett kostnadsförslag. Du betalar förhoppningsvis inte mer än självrisken för din hemförsäkring när olyckan varit framme. Kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

Läs mer om servicealternativ, garanti och priser.

Våra serviceställen

Utbytesprogram och förlängda reparationsprogram.

Läs mer om aktuella utbytesprogram och förlängda reparationsprogram på supportsidorna hos Apple.

Klicka här

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›