Hej! Inom kort lanserar vi vår nya sajt. Är du privatkund och vill handla där redan nu? Klicka här!

close-info

Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 500 krKvar till fri frakt: 400 kr

Handla via kategori

Vanliga frågor:

Vi har drop-in i samtliga butiker. Du är varmt välkommen när det passar dig bäst. Vill du besöka vår butik i Göteborg är väntetiden oftast mindre på vardagar mellan kl 9-11, 14-17 och 18-20.

Du är välkommen att besöka någon av våra serviceverkstäder för ett kostnadsförslag. En certifierad tekniker kommer att undersöka din enhet och skicka en uppskattad arbetskostnad som PDF via epost. Var beredd på att vara utan din enhet några arbetsdagar under denna process. Kostnadsförslaget kan du använda i kontakt med ditt försäkringsbolag. Tyvärr kan mail från oss ibland hamna i skräpposten, kolla gärna en extra gång innan du hör av dig. Vår prislista för vanliga serviceärenden hittar du här.

Du är varmt välkommen in till någon av våra serviceverkstäder så hjälper vi dig. Vi behöver en felbeskrivning och kontaktuppgifter vi behöver innan enheten läggs i vår servicekö. En certifierad tekniker återkopplar till dig kort därefter.

En ersättningsenhet tar vanligtvis 2-3 arbetsdagar att få. Den beställs direkt från Apple. Vår prislista för ersättningsenheter hittar du här.

Tänk på att ha ditt ordernummer och legitimation med dig vid uthämtning. Vi lämnar inte ut något ärende utan giltig legitimation. Om du vill att någon annan ska hämta ut ditt ärende måste vi i förväg veta vem som får lov att hämta ut ditt ärende.

iPad, iPhone och Apple Watch.

iPad, iPhone och Apple Watch.

Oavsett om du tappat din iPhone, repat din Apple Watch eller om din iPad slutat fungera så hjälper vi dig. Våra auktoriserade tekniker felsöker, utför glasbyten, batteribyte, ominstallation och mycket mer. Du behöver inte betala något om felet omfattas av garantin, AppleCare+ eller konsumentköplagen. Om felet inte täcks beror priset på typen av reparation.

Se priser ›

En undersökning utförs av en certifierad tekniker och kostar 295 kr. Se alla priser här.

Vi erbjuder skärmbyte samma dag på iPhone 6s eller senare mot en expresskostnad på 295 kr, läs mer om detta här. Skärmbyte på tidigare modeller av iPhone eller utan samma dag service tar vanligtvis 1-2 arbetsdagar plus eventuell kötid. iPad och Apple Watch byter vi mot en ersättningsenhet och detta tar vanligtvis 5-7 arbetsdagar.

Hitta min iPhone måste vara avstängt på enheten, annars kan vi inte fortsätta med service på din enhet. Vi rekommenderar även att du spara all information från din enhet i en säkerhetskopia.

Vi beställer din ersättningsenhet och det tar vanligtvis två till tre arbetsdagar. Din trasiga telefon måste vara hos oss fysiskt för att vi ska kunna beställa en ersättningsenhet.

Du kan hyra en telefon för 295 kr under tiden din iPhone är på service. Tillgängligheten varierar beroende på vilken butik du besöker.

iPhones

Hur mår batteriet i din iPhone?

Ett kemiskt åldrat batteri kan resultera i oväntade avstängningar vilket såklart är oacceptabelt. Är detta något du upplever är du välkommen till oss för ett batteribyte. Läs mer ›

MacBook

Mac

Vi hjälper dig med din stationära eller bärbara Mac. Även tillbehör från Apple till din dator omfattas av Apples begränsade ettårsgaranti. Reperationen är kostnadsfri om felet täcks av garanti, AppleCare Protection Plan eller konsumentköplagen. Om felet inte täcks kommer en certifierad tekniker felsöka din dator och lämna ett kostnadsförslag med en uppskattning på den slutliga serviceavgiften. Du får då ta ställning till hur du vill göra. Välkommen in till en av våra servicerepresentanter för en uppskattning.

En undersökningsavgift från någon våra auktoriserade tekniker kostar 595 kr.

Vi rekommenderar alltid att spara ner informationen till en säkerhetskopia på en extern lagringsplats. Vi hjälper dig självklart med detta till ett pris av 695kr.

Vi hjälper dig gärna med uppdatering eller formatering av din Mac till ett pris av 695kr.

Vi kan genomföra en sökning efter virus i din Mac för 695kr.

Om din Mac är från 2011 eller äldre så är den klassificerad som vintage av Apple. Detta innebär att vi som auktoriserad serviceverkstad inte längre får några reservdelar och kan därav tyvärr inte reparera din Mac. Du kan läsa mer om detta här: https://support.apple.com/sv-se/HT201624.

MacBook Pro tangentbord

Serviceprogram för tangentbord på MacBook och MacBook Pro

Apple har upptäckt att tangentborden på ett mindre antal MacBook- och MacBook Pro-modeller kan bete sig oväntat. Om du känner ingen felet kan vi kontrollera om din MacBook eller MacBook Pro omfattas av programmet. Läs mer ›

Kryss

AppleCare och garanti

När du köper hårdvara från Apple ingår Apples begränsade garanti. Den här garantin gäller tillsammans med och utöver dina lagstadgade rättigheter enligt svensk konsumentlagstiftning. Du kan få ytterligare förmåner genom att köpa AppleCare Protection Plan eller AppleCare+ där du får teknisk expertsupport via telefon och flera servicealternativ för hårdvaran från Apple. I AppleCare+ ingår en försäkring som skyddar dig vid två fall av oavsiktliga skador på din iPhone eller iPad.

Köp AppleCare › Mer om rättigheter ›

Apples begränsade garanti gäller i 1 år från inköpsdatument på alla Apple-produkter förutom Apple Watch Edition som har 2 år begränsad garanti. Svensk konsumentlagstiftning gäller i 3 år från leveransdatum om produkten är inköpt i Sverige och endast till inköpsstället. Garanti och reklamationsrätt påverkas om någon på egen hand försökt laga enheten, bytt delar som inte är original eller har synliga yttre skador.

Garantin på Apples produkter gäller i ett år. Har du köpt till AppleCare så kan din garanti vara max tre år. Du kan kontrollera hur det ser ut för just din enhet på Apples hemsida: https://checkcoverage.apple.com/se/sv.

Du har möjlighet att köpa till Apple Care+ i efterhand via Apple. Du kan ringa Apple Support på 020 100 529 för hjälp med detta.

Skruvhuvud

Apple ID, iCloud och inställningar

Har du frågor om inställningar i din enhet, hur iCloud fungerar eller om din enhet beter sig konstigt? Dessa och många fler frågor som berör användningen hjälper både vi och Apple dig med. Du kan boka en tid med någon av våra utbildare eller kontakta Apple Support för att smidigt få svar på dina frågor.

Boka rådgivare › Apple supportsidor ›

Från inköpsdatumet ingår 90 dagars kostnadsfri support till Apple. Denna går att förlänga med AppleCare.

I dessa fall behöver man återskapa telefonen. Detta betyder att telefonen måste återställas och all information kommer att försvinna. Vi kan hjälpa dig med detta till en kostnad av 295 kr och arbetet görs vanligtvis under en timme.

Det finns en guide på Apples hemsida hur man går till väga. Länken dit är följande: https://support.apple.com/sv-se/ht201487. Du kan också ringa Apple Support på 020 100 529 för vidare hjälp.

Det finns en guide på Apples hemsida hur man går till väga. Länken dit är följande: https://support.apple.com/sv-se/ht203977. Du kan också ringa Apple Support på 020 100 529 för vidare hjälp.

Kartor ikon

Kom in istället.

Mer hjälp?

Vissa problem är svårare att lösa och kräver en ordentlig genomgång. Därför har vi serviceverkstäder i samtliga av våra sju butiker. Du hittar oss i Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Kungsbacka och Växjö. Välkommen in så hjälper vi dig.

 

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›