Service på allt Apple.

Macforum är Sveriges största auktoriserade servicepartner till Apple och har servicecenter i Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping och Karlstad. Vi lämnar 3 månaders garanti på service och utför alla reparationer med originaldelar från Apple.

Lämna in på service.

Du är välkommen att lämna in din enhet i någon av våra butiker eller anmäla ditt serviceärende online. En av våra certifierade tekniker kommer att kolla på din enhet och komma med ett kostnadsförslag som du får ta ställning till innan vi påbörjar reparationen.

En auktoriserad Apple-servicepartner.

En auktoriserad Apple-servicepartner.

Alla våra serviceverkstäder är certifierade av Apple vilket innebär att vi följer riktlinjer som Apple kräver av oss för att ge dig som kund en fantastisk serviceupplevelse. Vi använder endast originaldelar och våra tekniker är utbildade i att hantera samtliga Apples produkter.

Följ länkarna för att verifiera din närmaste serviceverkstad:

Vanliga frågor

Aktuella utbytesprogram och förlängda reperationsprogram

Tangentbord på MacBook och MacBook Pro

Tangentbord på MacBook och MacBook Pro

Tangentborden på ett mindre antal MacBook- och MacBook Pro-modeller kan bete sig oväntat. Om du känner ingen felet kan vi kontrollera om din MacBook eller MacBook Pro omfattas av programmet.

SSD-enhet till 13-tums MacBook Pro

SSD-enhet till 13-tums MacBook Pro

Ett begränsat antal MacBook Pro 13-tum (ej Touch Bar) sålda mellan juni 2017 och juli 2018 har problem med sin SSD-enhet. Kontrollera om din dator är berörd av programmet.

Ta en stund och läs de fullständiga villkoren ›

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2022 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls