Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 500 krKvar till fri frakt: 400 kr

Handla via kategori

iPhones

Information om batteribyte för iPhone.

Alla uppladdningsbara batterier är förbrukningsdelar som blir mindre och mindre effektiva när de åldras kemiskt. Ett kemiskt åldrat batteri kan resultera i oväntade avstängningar vilket såklart är oacceptabelt. Därför sänks priserna för batteribyten som sker utanför garantitiden. Ett sådant batteribyte kan du utföra hos oss i Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Kungsbacka eller Växjö.

Vanliga frågor och svar.

Just nu kostar ett batteribyte på utvalda iPhone modeller 495 kr. Erbjudandet gäller tills vidare.

En ungefärlig servicetid för batteribyte är för närvarande minst en vecka. För att ta del av erbjudandet så krävs det att du besöker någon av våra sju butiker och lämnar in din telefon för att våra certifierade tekniker skall kunna beställa ett batteri och utföra ett byte.

iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus, iPhone X och iPhone SE. Telefonen måste vara fri från yttre skador och det gamla batteriet måste vara ett originalbatteri från Apple.

Läs mer om hur du hittar ditt serienummer här.

Tänk på att säkerhetskopiera telefonen innan du lämnar in den för batteribyte. Vill du ha hjälp med säkerhetskopiering kan vi göra det mot en kostnad på 295 kr. Glöm inte heller att stänga av Hitta min iPhone, hur du gör kan du läsa här.

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›