Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 1 200 krKvar till fri frakt: 960 kr

Handla via kategori

iPhones

Information om batteribyte för iPhone.

Alla uppladdningsbara batterier är förbrukningsdelar som blir mindre och mindre effektiva när de åldras kemiskt. Ett kemiskt åldrat batteri kan resultera i oväntade avstängningar vilket såklart är oacceptabelt. Därför sänks priserna för batteribyten som sker utanför garantitiden. Ett sådant batteribyte kan du utföra hos oss. Välkommen in.

Vanliga frågor och svar.

Ett batteribyte på utvalda iPhone modeller kostar 295 kr. Erbjudandet gäller mellan januari till december 2018.

Då efterfrågan kan vara hög i vissa av våra butiker och vi måste beställa ett nytt batteri specifikt till din iPhone beräknar vi att väntetiden vid inlämning för batteribyte är minst en vecka. Det finns möjlighet att skriva upp dig på en separat kö för direktbyte av ditt batteri så kontaktar vi dig via epost när det är din tur. Denna kö kan ta något längre tid men du slipper vara utan telefon när du väntar på bokad tid för batteribyte.

iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus, iPhone X och iPhone SE. Telefonen måste vara fri från yttre skador och det gamla batteriet måste vara ett originalbatteri från Apple.

Du kan boka ett batteriutbyte i någon av våra butiker eller genom att skicka ett mail till kundtjanst@macforum.se. Använd ämnet "Kö batteribyte" och fyll i fullständiga kontaktuppgifter samt serienummer på din iPhone i mailet. Hur du hittar ditt serienummer kan du läsa här. Var noga med att ange på vilken ort du vill lämna in din iPhone.

Tänk på att säkerhetskopiera telefonen innan du lämnar in den för batteribyte. Vill du ha hjälp med säkerhetskopiering kan vi göra det mot en kostnad på 295 kr. Glöm inte heller att stänga av Hitta min iPhone, hur du gör kan du läsa här.

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›