Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 500 krKvar till fri frakt: 400 kr

Handla via kategori

iPhones

Information om batteribyte för iPhone.

Alla uppladdningsbara batterier är förbrukningsdelar som blir mindre och mindre effektiva när de åldras kemiskt. Ett kemiskt åldrat batteri kan resultera i oväntade avstängningar vilket såklart är oacceptabelt. Därför sänks priserna för batteribyten som sker utanför garantitiden. Ett sådant batteribyte kan du utföra hos oss. Välkommen in.

Boka i butik.

Besök oss i Göteborg, Kungsbacka, Borås, Jönköping, Halmstad, Växjö eller Jönköping för att boka ett batteribyte i butik.

Boka via epost.

Skicka ett mail med ämnet "Kö batteribyte". Fyll i fullständiga kontaktuppgifter, serienummer på din iPhone och vilken ort du vill lämna in på.

Vanliga frågor och svar.

Just nu kostar ett batteribyte på utvalda iPhone modeller 295 kr. Erbjudandet gäller tills vidare.

Då efterfrågan kan vara hög i vissa av våra butiker och vi måste beställa ett nytt batteri specifikt till din iPhone beräknar vi att väntetiden vid inlämning för batteribyte är minst en vecka. Det finns möjlighet att skriva upp dig på en separat kö för direktbyte av ditt batteri så kontaktar vi dig via epost när det är din tur. Denna kö kan ta något längre tid men du slipper vara utan telefon när du väntar på bokad tid för batteribyte.

iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus, iPhone X och iPhone SE. Telefonen måste vara fri från yttre skador och det gamla batteriet måste vara ett originalbatteri från Apple.

Läs mer om hur du hittar ditt serienummer här.

Tänk på att säkerhetskopiera telefonen innan du lämnar in den för batteribyte. Vill du ha hjälp med säkerhetskopiering kan vi göra det mot en kostnad på 295 kr. Glöm inte heller att stänga av Hitta min iPhone, hur du gör kan du läsa här.

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›