iPhone 13 modeller.

Service iPhone

Lämna in din iPhone på service. Vi på Macforum har Servicecenter på alla våra orter och utför auktoriserad service och reparationer på iPhone. Oavsett om det gäller displaybyte pga sprucken skärm, byta batteri eller ominstallation av din iPhone. Våra kunniga servicetekniker är utbildade och använder sig alltid av originaldelar från Apple, så du behåller garantin på din enhet. När du bestämmer dig för att laga din iPhone hos Macforum är du i goda händer. Vi är certifierade som en Apple Authorized Service Provider, vilket betyder att vi har en nära relation till Apple som också ställer högsta möjliga krav på de reparationer vi utför på din Apple-enhet.

Servicetjänster för iPhone:

iPhone med trasig skärm.

Skärmbyte

Byt skärm på din iPhone. Vi utför skärmbytet samma dag och använder endast originaldelar.

Pris skärmbyte iPhone 11:

3 095 kr

Batteri med bara en stapel kvar.

Batteribyte

Ett kemiskt åldrat batteri kan resultera i oväntade avstängningar och minskad effekt. Byt det då hos oss.

Pris batteribyte iPhone 8:
749 kr

Lämna in på service.

Du är välkommen att lämna in din enhet i någon av våra butiker eller anmäla ditt serviceärende online. En av våra certifierade tekniker kommer att undersöka din enhet och komma med ett kostnadsförslag som du får ta ställning till innan vi påbörjar reparationen.

Risker med att använda icke auktoriserade verkstäder vid reparation av iPhone.

Det kan verka som en bra idé att göra ett batteribyte eller ett skärmbyte på ett ställe som har låga priser. Anledningen till de låga priserna är att dessa serviceställen inte använder sig av originaldelar från Apple. Detta kan ställa till det för dig som användare på flera olika sätt.

Ett billigt skärmbyte på iPhone kan orsaka att FaceID eller TouchID slutar fungera och ett billigt batteribyte medför en hög risk för att batteriproblemet kvarstår i din iPhone.

Alla reparationer av iPhone som inte använder originaldelar från Apple medför att garantin upphör. Framtida garantiärenden kommer därmed inte gälla vid inlämning av din enhet till en auktoriserad servicepartner. Upplever du att din iPhone krånglar kan vi inte hjälpa dig att få ärendet löst via garanti. Ditt enda val vid ett sådant senario är att leva med att din mobiltelefon krånglar eller köpa en ny iPhone. 

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls