Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 1 200 krKvar till fri frakt: 960 kr

Handla via kategori

 

Vi hjälper dig laga din trasiga iPhone.

Vanliga frågor kring servicealternativ, garanti och priser för iPhone.


Ja, vi hjälper dig med alla typer av reparationer. Vi reparerar trasiga skärmar, byter ut batterier och löser andra problem. Besök någon av våra auktoriserade serviceverkstäder eller skicka in den till oss.

HItta våra auktoriserade serviceverkstäder ›

Kostnaden beror på vilket problem och vilken garanti du har. Du behöver inte betala något om felet täcks av garantin, AppleCare+ eller konsumentköplagen. Om felet inte täcks beror priset på typen av reparation.

Läs mer om våra servicepriser ›

Läs mer om AppleCare+ ›

Servicetiden beror på omfattningen av skadan. En utbytesenhet tar ca 3-4 arbetsdagar medan byte av skärm tar ca 10-14 arbetsdagar. I mån av tillgänglighet finns möjlighet att låna en telefon kostnadsfritt under reparationstiden, om du köpt din telefon hos oss. Har ni valt at köpa er telefon någon annanstans kan du hyra en under er servicetid för 250 kr, i mån av tillgänglighet.

Kontrollera din servicestatus ›

Säkerhetskopiera din telefon innan du lämnar in den då vi inte ansvarar för data som finns på din telefon. Stäng av ”Hitta min iPhone”, annars är inte en service möjlig. Om din telefon fungerar gör du det under inställningar och iCloud. Om skärmen inte fungerar eller telefonen inte startar kan du göra det via iCloud.com. Om din iPhone har ett SIM-kort tar du ut det och behåller det. Behåll dina kablar och andra tillbehör.

Läs hur du stänger av "Hitta min iPhone" ›

Läs hur du säkerhetskopierar din iPhone ›

Nej, tyvärr inte under din service. Men vi kan köper gärna din telefon så får du det i avdrag om du istället väljer att köpa en ny. Vi köper alla mobiler oavsett skick. Värdera din mobil här. 

Värdera din mobil här ›

Ja, teknikerna gör en felsökning av din telefon och lämnar kostnadsförslag på en åtgärd som passar din telefon.

Ja, det går jättebra att skicka in din telefon till oss. Registrera ditt serviceärende här och skicka sedan din telefon tillsammans med en kopia på serviceordern med företagspaket till vår auktoriserade serviceverkstad i Göteborg. (Viktigt att det skickas som företagspaket). Glöm inte stänga av "hitta min iPhone" samt säkerhetskopiera din telefon innan du skickar den till oss.

Macforum AB
Röd zon Kaj 9:15
Södra Sjöfarten 1
411 90 Göteborg

Registrera ditt serviceärende ›

Är din skärm trasig och det är möjligt med ett displaybyte kan vi givetvis erbjuda det. Samma sak om din enhet är så trasig att en större repration behövs kan vi givetvis hjälpa till med det också. Då kan vi ordna en utbytesenhet istället.

Apple sköter reprationerna av skärmar själva för att säkerställa att telefonen får den bästa servicen. Samt kvalitetssäkra alla de andra komponenterna så de inte tagit skada vid eventuell fall. Därav är servicetiden längre.

I dagsläget har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda en ny telefon direkt över disk.

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›