MacBook modeller.

Mac service

Lämna in din Mac på service. Macforum är Sveriges största auktoriserade Apple servicepartner och vi har servicecenter på alla våra orter. Vi tar emot både bärbara och stationära Mac-datorer. Våra servicetekniker har många års erfarenhet och du är i goda händer. När det är dags att reparera eller utföra service på din dator är det en auktoriserad aktör du ska vända dig till. Vi använder endast Apple originaldelar vilket betyder att du behåller garantin på din enhet. Vår certifiering Apple Authorized Service Provider betyder att vi arbetar tätt med Apple som också ställer högsta möjliga krav på vår kvalitet.

Servicetjänster för Mac:

Vagn med låda.

Dataflytt

Kom igång snabbt med din nya Mac när vi hjälper dig att flytta över informationen från en Mac till en annan.

795 kr

Pil bakåt.

Dataräddning

Vi hjälper dig att försöka återskapa filer som gått förlorade. Startavgift gäller även om alla data ej kan återskapas.

Startavgift 795 kr, 1 295 kr/timme

Lämna in på service.

Du är välkommen att lämna in din enhet i någon av våra butiker eller anmäla ditt serviceärende online. En av våra certifierade tekniker kommer att undersöka din enhet och komma med ett kostnadsförslag som du får ta ställning till innan vi påbörjar reparationen.

Vanliga frågor och svar:

Vi rekommenderar alltid att säkerhetskopiera din dator innan du lämnar in den för service. Behöver du hjälp med att säkerhetskopiera kan vi erbjuda det i butik för 695 kr.

Våra tekniker hjälper dig gärna med uppdatering eller nollställning av din Mac.

Du är välkommen att lämna in din dator om du vill att vi kontrollerar den.

Om du haft din Mac i 5-6 år eller mer så kan den vara markerad som vintage av Apple. Detta kan innebära att vi som auktoriserad serviceverkstad inte längre kan beställa reservdelar och därför inte kan reparera din Mac. Om du är osäker får du gärna kontakta oss eller läsa mer om detta här: https://support.apple.com/sv-se/HT201624

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls