Mac

Mac

Vi hjälper dig med din stationära eller bärbara Mac. Även tillbehör från Apple till din dator omfattas av Apples begränsade ettårsgaranti. Reperationen är kostnadsfri om felet täcks av garanti, AppleCare Protection Plan eller konsumentköplagen. Om felet inte täcks kommer en certifierad tekniker felsöka din dator och lämna ett kostnadsförslag med en uppskattning på den slutliga serviceavgiften. Du får då ta ställning till hur du vill göra. Välkommen in till en av våra servicererådgivare för en uppskattning.

AppleCare+ för Mac

AppleCare+ för Mac

Köp AppleCare+ inom 60 dagar från inköpsdatumet för din nya Mac. Du får upp till 3 år med rätt till service vid oavsiktlig skada och teknisk support från Apples experter, de som kan din Mac-dator bäst.

Lämna in på service.

Du är välkommen att lämna in din enhet i någon av våra butiker eller anmäla ditt serviceärende online. En av våra certifierade tekniker kommer att kolla på din enhet och komma med ett kostnadsförslag som du får ta ställning till innan vi påbörjar reparationen.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2022 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls