MacBook modeller.

Mac service

Lämna in din Mac på service. Macforum är Sveriges största auktoriserade Apple servicepartner och vi har servicecenter på alla våra orter. Vi tar emot både bärbara och stationära Mac-datorer. Våra servicetekniker har många års erfarenhet och du är i goda händer. När det är dags att reparera eller utföra service på din dator är det en auktoriserad aktör du ska vända dig till. Vi använder endast Apple originaldelar vilket betyder att du behåller garantin på din enhet. Vår certifiering Apple Authorized Service Provider betyder att vi arbetar tätt med Apple som också ställer högsta möjliga krav på vår kvalitet.

Servicetjänster för Mac:

Vagn med låda.

Dataflytt

Kom igång snabbt med din nya Mac när vi hjälper dig att flytta över informationen från en Mac till en annan.

595 kr

Pil bakåt.

Dataräddning

Vi hjälper dig att försöka återskapa filer som gått förlorade. Startavgift gäller även om alla data ej kan återskapas.

Startavgift 695 kr, 1 295 kr/timme

Lämna in på service.

Du är välkommen att lämna in din enhet i någon av våra butiker eller anmäla ditt serviceärende online. En av våra certifierade tekniker kommer att undersöka din enhet och komma med ett kostnadsförslag som du får ta ställning till innan vi påbörjar reparationen.

Vanliga frågor och svar:

Aktuella utbytesprogram och förlängda reperationsprogram

MacBook tangentbord uppifrån.

Tangentbord på MacBook och MacBook Pro

Tangentborden på ett mindre antal MacBook- och MacBook Pro-modeller kan bete sig oväntat. Om du känner igen felet kan vi kontrollera om din MacBook eller MacBook Pro omfattas av programmet.

MacBook Pro från sidan.

SSD-enhet till 13-tums MacBook Pro

Ett begränsat antal MacBook Pro 13-tum (ej Touch Bar) sålda mellan juni 2017 och juli 2018 har problem med sin SSD-enhet. Kontrollera om din dator är berörd av programmet.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls