Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 1 200 krKvar till fri frakt: 960 kr

Handla via kategori

IT i skolan.

Den starkaste trenden inom IT-utveckling i svensk skola ser vi idag i satsningar på att ge lärare och elever tillgång till ett eget, personligt, digitalt verktyg att använda i skolan såväl som hemma. Tillgången till verktygen är dock bara en grundförutsättning, det är nu den stora utmaningen börjar.

Hur ska vi jobba utifrån de nya möjligheterna? Lärare och elever ska fokusera på lärande och inte teknik.

Kontakta oss direkt: 031-721 31 00

iPad i utbildningen.

År 2007 levererade vi, som första Apple-leverantör i Sverige, en fullskalig en-till-en lösning till Falkenbergs Kommun. Vi arbetar idag med ett stort antal grund- och gymnasieskolor inom såväl kommunal verksamhet som friskolor. Macforum har stor erfarenhet av en-till-en implementationer, vilket gör oss till ett självklart val av leverantör. Vi levererar inte bara en brun kartong, vi levererar oss själva.

Appar i klassrummet.

Vi är er partner under hela processen vilket innefattar planering, förberedelser, finansiering, leverans och användarutbildning, pedagogisk fortbildning, teknisk konsultation och service. Varje skola är unik och med en bred erfarenhet från arbete med alla årskurser i såväl friskolor som kommunala organisationer så har vi möjlighet att erbjuda det stöd som varje enskild situation kräver.

Macforum som samarbetspartner.

Macforum AB är en del av programmet Apple Solution Expert Education (ASEE). Som ASEE uppfyller vi hårda krav på erfarenhet och kunskap inom området skola och utbildning. Vi erbjuder våra kunder det stöd som krävs i processen som det innebär att utrusta en pedagogisk miljö med teknik och kompetens.

Information om möjligheten att köpa ut elevdator för Plönninge- och Munkagårdsgymnasiet Region Halland.

Under tre års tid har din elevdator hyrts genom oss på Macforum AB för användning i skolundervisningen och i hemmet. När denna tid går ut slut får du valet att antingen köpa ut din enhet eller återlämna den till oss.

Från mars månad ger vi dig som vill köpa ut din dator möjligheten att göra det direkt via vår webb. Du behöver ha din dators serienummer för att identifera din dator och det är det viktigt att vara är noggrann när du anger numret. En bekräftelse på köpet skickas till din e-post. Köpet sker med kortbetalning eller Klarna. Har du ännu inte fyllt 18 år krävs att målsman genomför köpet.

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›