a953a1a7ff4ea8c6c47f4a6397ff0ac96f7061f3

Att prenumerera gör livet lite enklare.

Att prenumerera på tjänster och produkter istället för att köpa blir allt vanligare i dagens samhälle. Om du tänker efter finns det säker flera saker som du prenumererar på i ditt vardagsliv. Helt enkelt eftersom att det gör livet enklare.

Smidigare med prenumeration.

Fler och fler av våra kunder upptäcker fördelarna med tjänsten Uppgraderad. De prenumererar redan på flera tjänster. Därför känns det självklart att även gå över till att prenumerera även på teknik. När kunderna tecknar Uppgraderad lämnar de ofta in sina äldre produkter och får dem värderade. Är det värda något så dra vi av det från månadskostnaden. Bra för plånboken och miljön.

 

Bättre koll med månadskostnad.

Att prenumerera på tjänster som Spotify eller Netflix borde ju vara lika självklart som att göra det på prylar. Det blir enkelt att hålla koll på månadskostnaderna. Prenumerationen är vanligtvis på 12-36 månader. Det betyder att kunderna får byta var och vartannat år om de vill. Prylarna blir aldrig gamla eller slitna, och är olyckan framme finns AppleCare+ som tilläggstjänst. Det gör att kunderna inte behöver tänka på garanti eller reparation i onödan.

 

Förlänger livet på produkterna.

Teknikintresserade kunder som gärna byter upp sig ofta inte behöver få dåligt samvete då alla produkter får nytt liv och återanvänds för att undvika att bidra till slit och släng-samhället. Kunderna vet ju att deras produkter kommer till användning eller återvinns på ett ansvarsfullt sätt när de återlämnas till våra butiker.

 

Känn friheten att slippa äga.

Att hyra och prenumerera är det självklara valet för många, de vill helst äga så lite som möjligt och betalar hellre för användande med hög kvalitet. Bor du i hyresrätt och hyr bil vid behov eller är med i bilpool är Uppgraderad tjänsten för dig.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Trygg e-handel
Visa
Mastercard
Klarna
Postnord

© 2019 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls