Hej! Inom kort lanserar vi vår nya sajt. Är du privatkund och vill handla där redan nu? Klicka här!

close-info

Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 500 krKvar till fri frakt: 400 kr

Handla via kategori

Att prenumerera gör livet lite enklare.

Att prenumerera på tjänster och produkter istället för att köpa blir allt vanligare i dagens samhälle. Om du tänker efter finns det säker flera saker som du prenumererar på i ditt vardagsliv. Helt enkelt eftersom att det gör livet enklare.

Kvinna på bussen med iPhone

Smidigare med prenumeration.

Fler och fler av våra kunder upptäcker fördelarna med tjänsten Uppgraderad. De prenumererar redan på flera tjänster. Därför känns det självklart att även gå över till att prenumerera även på teknik. När kunderna tecknar Uppgraderad lämnar de ofta in sina äldre produkter och får dem värderade. Är det värda något så dra vi av det från månadskostnaden. Bra för plånboken och miljön.

Bättre koll med månadskostnad.

Att prenumerera på tjänster som Spotify eller Netflix borde ju vara lika självklart som att göra det på prylar. Det blir enkelt att hålla koll på månadskostnaderna. Prenumerationen är vanligtvis på 12-36 månader. Det betyder att kunderna får byta var och vartannat år om de vill. Prylarna blir aldrig gamla eller slitna, och är olyckan framme finns AppleCare+ som tilläggstjänst. Det gör att kunderna inte behöver tänka på garanti eller reparation i onödan.

Förlänger livet på produkterna.

Teknikintresserade kunder som gärna byter upp sig ofta inte behöver få dåligt samvete då alla produkter får nytt liv och återanvänds för att undvika att bidra till slit och släng-samhället. Kunderna vet ju att deras produkter kommer till användning eller återvinns på ett ansvarsfullt sätt när de återlämnas till våra butiker.

Känn friheten att slippa äga.

Att hyra och prenumerera är det självklara valet för många, de vill helst äga så lite som möjligt och betalar hellre för användande med hög kvalitet. Bor du i hyresrätt och hyr bil vid behov eller är med i bilpool är Uppgraderad tjänsten för dig.

 

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›