Det enkla sättet att byta upp sig.

Vill du slippa krångel, men samtidigt ha tillgång till den senaste tekniken? Uppgraderad låter dig prenumerera på de senaste Apple-produkterna. Med en fast månadskostnad får du ett smidigare användande eftersom du byter år efter år. Fördelarna med Uppgraderad är många. Här är tre bra saker med tjänsten.

 

MacBook, iPad, iPhone och Apple Watch

1. Du har alltid det senaste.

Med Uppgraderad får du råd att byta till en ny iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac var och vartannat år. Genom att tillgodoräkna restvärdet redan vid köpet får du en lägre månadskostnad och möjlighet att byta till den senaste tekniken före alla andra.

Två personer

2. Du slipper andrahandsförsäljning.

Att sälja gamla saker tar tid både tid och energi. Och det finns alltid en liten risk för bedragare på andrahandsmarknaden. Framför allt för teknik i allmänhet och Apple-produkter i synnerhet. Dessutom finns det alltid en risk att någon obehörig kommer över din information om inte enheten återställs på rätt sätt.  Med prenumerationstjänsten Uppgraderad får du alltid tillgång till de senaste produkterna från Apple. Samtidigt som du slipper bekymra dig för krånglig andrahandsförsäljning. När du vill byta in dina gamla Apple-produkter ser vi till att de får nya ägare.

Återvinning

3. Du undviker ”skrotberget”.

Varje pryl har ett bäst före-datum, men visste du att restvärdet på Apples produkter faktiskt är riktigt högt? Risken att gamla telefoner och surfplattor hamnar hemma i en låda är stor. Plötsligt har du ett mindre skrotberg hemma, som långsamt växer sig större. Detta problem slipper du med tjänsten Uppgraderad. När det är dags att byta upp dig lämnar du tillbaka din produkt till oss och får den senaste modellen. Enklare än så blir det inte.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Trygg e-handel
Visa
Mastercard
Klarna
Postnord

© 2019 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls