Hej! Inom kort lanserar vi vår nya sajt. Är du privatkund och vill handla där redan nu? Klicka här!

close-info

Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 500 krKvar till fri frakt: 400 kr

Handla via kategori

Uppgraderad ger prylarna längre liv.

Välj Uppgraderad och gör en insats för miljön. När du lämnar tillbaka dina Apple-produkter förlänger vi  livslängden på produkterna. Efter att den lämnats in hos oss skickas den vidare och återanvänds i andra länder. Så att livscykeln för din gamla produkt kan maximeras för miljöns skull.

iPhone faller i poolen

Så tjänar miljön på Uppgraderad.

2017 lanserade miljöorganisationen Greenpeace en rapport om de största teknikföretagens miljöarbete och miljövänlighet. Apple hamnade på andra plats. Men de vill självklart bli ännu bättre. Tillsammans med Apple kan vi erbjuda tjänsten Uppgraderad. Som låter fler anävndare nyttja samma Apple-produkt under dess livslängd.

Hela Apple-produktens livscykel tas till vara genom att ingenting kasseras. Vårt mål är främst att de används så länge som det bara är möjligt. När produkten sedan är förbrukad återvinns den på komponenter och värdefulla beståndsdelar. I slutändan har vi tillsammans med dig som kund gjort en insats för miljön.

Så här enkelt är det:

Du tecknar en prenumeration på valfri ny Apple-produkt i någon av våra butiker. Du väljer själv hur länge du vill använda produkten. När det är dags att byta till den senaste modellen lämnar du tillbaka den gamla till oss. Och börjar om på ny kula.

Vill du få en lägre månadskostnad från början kan du lämna in dina gamla prylar till oss. Vi tar emot och raderar känslig data från produkterna. För det mesta lyckas vi hitta nya ägare till gamla produkter men de som inte håller måttet källsorteras ansvarsfullt för miljön skull.

 

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›