Belkin

Som många andra teknikföretag har Belkin sitt ursprung i Kalifornien, USA, där de fortfarande har sitt säte. Belkin grundades 1983 av Chet Pipkin som fortfarande är CEO för företaget. Chet tillverkade då kablar i sina föräldrars garage och sålde dem sedan till lokala datortillverkare. Belkins mål har alltid varit att få människor att förstå kraften i teknologi och göra livet bättre, enklare och mer uppfyllande för människor.

Belkin idag.

Belkin idag.

Belkin erbjuder tillbehör som MagSafe-laddare, kablar, hubbar och skärmskydd vilket i sin enkelhet håller en hög premiumkvalitet. Idag består Belkin International av två varumärken; Belkin och WeMo.

Belkin Skärmskydd - En billig försäkring.

När det kommer till att skydda telefonen vet vi på Macforum att ett skärmskydd gör jobbet. En krossad display kostar mycket att reparera, även med hemförsäkring. Att lämna ifrån sig telefonen för reparation är något som stressar många då vi i dagens samhälle använder telefonen till näst intill allt. Att skydda displayen från skador som repor, sprickor och smutsfläckar gör att du kan njuta av en iPhone i nyskick mycket längre. Dessutom kostar ett skyddsglas en bråkdel av vad en ny skärm kostar.

4 lager som kompletterar varandra.

Anti-fingerprint.

Det översta lagret skyddar din telefon mot repor och motstår smutsfläckar, vilket gör att din iPhone ser ny ut längre och ger en ökad visualitet. Ett kristallklart skydd som ger samma visuella intryck som enheten själv.

Härdat glas.

Atommanipulerat glas bidrar till det starkaste glaset på marknaden med hårdhetsmärkning H9. Ett premium skydd som som ger garanterad styrka och motståndskraft i alla situationer.

Mjukt innerlager.

Bidrar till att repor inte kan tränga igenom skyddsfilmen och gör repor på din iPhone-display.

Fuktbevarande lager.

Gör att limmet bibehåller sin fuktighet och luftbubblor undviks. Detta leder till att ditt skärmskydd ser nytt och fräscht ut och håller längre.

Enkelt att montera.

Enkelt att montera.

Det är enkelt att montera skärmskyddet själv eller låta oss hjälpa dig för ett felfritt resultat. De senare modellerna av iPhone är utrustade med en Liquid Retina-skärm vilket ger oslagbar färgåtergivning och klarhet. Detta vill vi inte ska kompromissas när vi monterar skyddsglaset. Belkin Invisiglass och Tempered glass har en oslagbar klarhet som gör att du kan njuta av samma skärmupplevelse som om du helt var utan skydd.

Laddning i toppklass.

I vår digitala värld av teknologi är vi beroende av att våra enheter har batteri som räcker hela dagen. Vi vill att laddningen ska gå snabbt, att det ska vara fritt från trassel och vi vill kunna ladda när vi är på språng. Belkin har ett brett sortiment av laddare för alla tillfällen. Qi-laddare för trådlös laddning i hemmet eller på kontoret, laddare utrustade med USB PD för snabbladdning i världsklass och billaddare så du aldrig ska behöva känna stressen av lågt batteri på din enhet.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls