724c815c00762cda895785d22548cae6d093005d

Belkin

Som många andra teknikföretag har Belkin sitt ursprung i Kalifornien, USA, där de fortfarande har sitt säte. Belkin grundades 1983 av Chet Pipkin som fortfarande är CEO för företaget. Chet tillverkade då kablar i sina föräldrars garage och sålde dem sedan till lokala datortillverkare. Belkins mål har alltid varit att få människor att förstå kraften i teknologi och göra livet bättre, enklare och mer uppfyllande för människor.

45a2fa795d191d93c9136f40664f137a45eb82cf

Belkin idag.

Belkin erbjuder tillbehör som laddare, kablar, hubbar och skärmskydd vilket i sin enkelhet håller en hög premiumkvalitet. Idag består Belkin International av de tre varumärkena Belkin, Linksys och WeMo. Linksys router-system för trådlösa nätverk hjäper dig skapa den bästa uppkopplingen hemma eller på kontoret och ingår också i vårat sortiment.

Belkin Skärmskydd - En billig försäkring.

När det kommer till att skydda telefonen vet vi på Macforum att ett skärmskydd gör jobbet. En krossad display kostar mycket att reparera, även med hemförsäkring. Att lämna ifrån sig telefonen för reparation är något som stressar många då vi i dagens samhälle använder telefonen till näst intill allt. Att skydda displayen från skador som repor, sprickor och smutsfläckar gör att du kan njuta av en iPhone i nyskick mycket längre. Dessutom kostar ett skyddsglas en bråkdel av vad en ny skärm kostar.

Enkelt att montera.

Det är enkelt att montera skärmskyddet själv eller låta oss hjälpa dig för ett felfritt resultat. De senare modellerna av iPhone är utrustade med en Liquid Retina-skärm vilket ger oslagbar färgåtergivning och klarhet. Detta vill vi inte ska kompromissas när vi monterar skyddsglaset. Belkin Invisiglass och Tempered glass har en oslagbar klarhet som gör att du kan njuta av samma skärmupplevelse som om du helt var utan skydd.

90b42e27fe1bf52d79d88d058e5737a295af7bf6

4 lager som kompletterar varandra

  • Anti-fingerprint: Det översta lagret skyddar din telefon mot repor och motstår smutsfläckar, vilket gör att din iPhone ser ny ut längre.
  • Härdat glas: Atommanipulerat glas bidrar till det starkaste glaset på marknaden med hårdhetsmärkning H9.
  • Mjukt innerlager: Bidrar till att repor undviks på din iPhone-display.
  • Fuktbevarande lager: Gör att limmet bibehåller sin fuktighet och luftbubblor undviks. Detta leder till att ditt skärmskydd ser nytt och fräscht ut och håller längre.

Laddning i toppklass

I vår digitala värld av teknologi är vi beroende av att våra enheter har batteri som räcker hela dagen. Vi vill att laddningen ska gå snabbt, att det ska vara fritt från trassel och vi vill kunna ladda när vi är på språng. Belkin har ett brett sortiment av laddare för alla tillfällen. Qi-laddare för trådlös laddning i hemmet eller på kontoret, laddare utrustade med USB PD för snabbladdning i världsklass och billaddare så du aldrig ska behöva känna stressen av lågt batteri på din enhet.

25134ba642ad305a31133daf555a437d941627a1

USB-C - För en kraftfull framtid

USB-C är standarden för framtiden. Flera tillverkare hakar på trenden och inom några år spås detta vara en global standard på de flesta enheter. En av fördelarna med USB-C är att enheter blir mer slimmade och lättare. USB-C är också utvecklat för att vara kompatibelt med snabbladdning. Föregångaren till USB-C är USB-A och introducerades på marknaden år 1996. På den tiden krävde inte tekniken samma kraft som dagens smartphones och laptops. Därför spelar kabeln en stor roll i hur din laddare presterar. USB-C är designat med hänsyn till USB Power Delivery och klarar därför den ökade hastigheten bättre än en USB-A-kabel. Genom att använda en USB-C-kabel när du snabbladdar din MacBook, iPhone eller iPad förebygger du både skador och överhettning.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Trygg e-handel
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2021 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls