Epico

Epico finns idag på 25 marknader och har sedan starten 2014 fokuserat på Apple Premium Resellers som Macforum. Deras fokus har från början varit moderna accessoarer och tillbehör av hög kvalitet till varumärken som Apple. Hos Epico hittar du USB-C-hubbar, MagSafe-kompatibla produkter, billaddare, laddkablar och mycket mer. Minimalistisk design och en perfekt funktionalitet låter dig leva ett enkelt liv på arbetet, i hemmet eller på resan.

sustainability epico macforum

Epico Sustainability

Epico har högt uppsatta mål för att bidra till en bättre miljö. Sustainability är en topp-prioritet för Epico och deras främsta fokus ligger i att minska plasten i deras förpackningar drastiskt över tid. Under de senaste 5 åren har Epicos produktförpackningar gått från att bestå av 40% plast till 16% och målet är 0%. Epicos förpackningar ska på sikt vara tillverkade av återanvänt papper och alla hållare för butiksspett ska vara tillverkade av komposterbart material. Onödigt innehåll, som bruksanvisningar på flera olika språk, är idag utbytt till ett kort som innehåller en QR-kod, vilken tar dig direkt till webbplatsen, vilket bidrar till mindre förpackningar och minskad materialåtgång.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls