Epico

Epico finns idag på 25 marknader och har sedan starten 2014 fokuserat på Apple Premium Resellers som Macforum. Deras fokus har från början varit moderna accessoarer och tillbehör av hög kvalitet till varumärken som Apple. Hos Epico hittar du USB-C-hubbar, MagSafe-kompatibla produkter, billaddare, laddkablar och mycket mer. Minimalistisk design och en perfekt funktionalitet låter dig leva ett enkelt liv på arbetet, i hemmet eller på resan.

sustainability epico macforum

Epico Sustainability

Epico har högt uppsatta mål för att bidra till en bättre miljö. Sustainability är en topp-prioritet för Epico och deras främsta fokus ligger i att minska plasten i deras förpackningar drastiskt över tid. Under de senaste 5 åren har Epicos produktförpackningar gått från att bestå av 40% plast till 16% och målet är 0%. Epicos förpackningar ska på sikt vara tillverkade av återanvänt papper och alla hållare för butiksspett ska vara tillverkade av komposterbart material. Onödigt innehåll, som bruksanvisningar på flera olika språk, är idag utbytt till ett kort som innehåller en QR-kod, vilken tar dig direkt till webbplatsen, vilket bidrar till mindre förpackningar och minskad materialåtgång.

Laddare för alla dina enheter

Epico är ett ledande företag inom laddningsteknik och erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa laddare för olika behov. Oavsett om du behöver ladda din mobiltelefon, surfplatta eller bärbara dator, har Epico en laddare som passar dig. Epicos laddare erbjuder den senaste teknologin inom laddning som är utformad för att ladda dina enheter på kort tid. Fler av deras laddare använder dessutom avancerad teknik som identifierar vilken enhet som laddas och anpassar strömmen därefter för att maximera laddningshastigheten. Oavsett vilken Apple-enhet du behöver en laddare till så har Epico en som passar dina önskemål.

Epico snabbladdare Macforum

Adaptrar och dockningsstationer för just dina behov

Epico erbjuder ett brett utbud av kvalitativa adaptrar och dockningsstationer för att förbättra din digitala upplevelse. Med en adapter eller dockningsstation från Epico kan du enkelt ansluta din Mac till en mängd olika externa enheter, vilket ger dig en mer mångsidig och produktiv arbetsstation. Oavsett om du behöver en adapter eller en multiport-lösning så har Epico en adapter eller dockningsstation som passar dina behov.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2024 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls