Expertsupport. Bara ett klick bort.

Har du ett supportavtal och vill du komma i kontakt med vår företagssupport? Då kan du enkelt starta ett ärende genom att maila, ringa eller använda vårt fjärrsupportverktyg tillsammans med någon av våra konsulter.

Ring företagssupport.

Ring företagssupport.

För företag har supporttelefonen öppet måndag till fredag kl 8-17 och hjälper supportkunder med problem som tex mail, synkronisering, iOS, molntjänster, kontorsskrivare och andra relaterade Appleproblem.

Fjärrsupport

Fjärrsupport

Är du intresserad av att få hjälp via fjärrsupport? Kontakta oss i så fall för en introduktion och vägledning. Vi hjälper dig oavsett vart du är genom att guida dig eller fjärrstyra din dator över internet.

Teckna avtal som supportkund idag.

Som avtalskund får ni tillgång till flera tjänster som underlättar för er att genomföra en komplett inventering av er IT-miljö. Vi erbjuder sedan konsultation, drift, support eller uppgradering. Vi tar ansvar för enhetshantering, användare, licenser och policys.

Vi tar hand om er IT.

Det är mycket att hålla reda på i dagens IT-miljö. Tid är pengar. Vi hjälper till att effektivisera ert arbetsflöde, konsultation, drift, utbildning och support. Allt på en och samma faktura för att underlätta administration. Så att ni kan fokusera på annat.

Vi finns här för dig.

Vi finns här för dig.

För att ge dig så personlig support som möjligt kommer våra konsulter ut till dig och vår supportavdelning arbetar varje vardag med kunder över hela Sverige. Behöver du hjälp direkt så erbjuder vi även telefon och fjärrsupport.

Experthjälp, när du behöver det.

Experthjälp, när du behöver det.

Vi har bred expertis som ditt företag behöver. För dina affärsbehov. Oavsett om det är anpassad support för ditt företag eller en personlig tekniker som gör installation på plats så får du som supportkund ut maximalt stöd från vår konsultavdelning.

En trivsam arbetsmiljö.

En trivsam arbetsmiljö.

Ge dina medarbetare vad de förtjänar. Vi vill att ni ska känna att vi är en i arbetslaget. Tillsammans kan vi öka personalens kunskaper och jobba effektivare. Vi vet att hårt arbete ger resultat. Som avtalskund kan ni fokusera på er verksamhet.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls