Samarbeta med Cisco.

Samarbeta med Cisco.

Förenklade arbetsflöden och samarbetet. Med Ciscos lösningar undviker du onödig stress och era anställda blir effektivare.

WebEx Teams skapar levande arbetsflöden.

WebEx Teams skapar levande arbetsflöden.

Samla dina anställda på en plats som gör det enklare att hålla alla sammankopplade. WebEx Teams fungerar för meddelanden, video och digital konferenslösning, allt-i-ett. Jobba effektivare som arbetsplats när alla är tillsammans, i samma verktyg. Med WebEx Teams suddas gränserna inom organisationen ut, alla kan vara med. WebEx Teams knyter ihop applikation och hårdvara för videokonferens så att allt bara funkar och ett möte är bara ett möte oavsett vart folk befinner sig.

Cisco Meraki är framtidens nätverkslösning.

Cisco Meraki är framtidens nätverkslösning.

Cisco Meraki är en komplett molnstyrd nätverkslösning. Lösningen möjliggör för både fast och trådlöst nätverk med höjd säkerhet, Mobile Device Management (MDM) och hantering av övervakning. Hela lösningen hanteras centralt i valfri webbläsare. Cisco Merakis webbportal är byggd för optimal integration mellan hårdvara och mjukvara vilket ger dig som kund en unik och intuitiv användarupplevelse.

Kom igång med WebEx Teams.

Macforum erbjuder nu WebEx Teams med full funktionalitet till små och medelstora företag – tidigare endast för större organisationer. Att förenkla digitala möten till bara ett möte där tekniken ligger i bakgrunden och bara fungerar är något vi vill erbjuda alla våra kunder. På Macforum arbetar vi med WebEx Teams i hela organisationen och ser de tydliga fördelarna som lösningen medför. Vill du veta mer om WebEx Teams och hur ni kommer igång?

Kraftfullt och bekymmersfritt med Cisco Meraki.

Cisco Meraki används i dag hos fler och fler kunder som plattform för en modernare IT-infrastruktur. På Macforum är vi övertygade om att denna lösning medför flera fördelar för företag, stora som små. Enkelt, kraftfullt och bekymmersfritt är några fördelar vi känner till, men största fördelen är att det helt enkelt bara fungerar. Vill du veta mer om Cisco Meraki och hur ni kommer igång?

Cisco Webex Board revolutionerar mötesupplevelsen.

Med nya innovationen Webex Board tar Cisco den digitala mötesupplevelsen till en ny nivå. Cisco Webex Board är en tryckkänslig skärm med högupplöst kamera som, tillsammans med den molnbaserade samarbetsplattformen WebEx Teams, omvandlar vilket mötesrum som helst till en digital arbetsmiljö. Där kan teammedlemmar samlas och samarbeta, oavsett var de befinner sig eller vilken enhet de använder.

Presentationer

Presentationer

Visa upp dina presentationer, dokument och ritningar. Webex Board är en tryckkänslig 4K-skärm som finns i 55 eller 70 tums storlek och har en högupplöst inbyggd kamera. Du behöver inte ens leta efter rätt sladd för att koppla upp dig. Med Ciscos nya ultraljudsteknologi känner systemet igen dig, och via en knapptryckning på din app kan du dela med dig av din skärm.

En digital whiteboard

En digital whiteboard

Skapa, rita och anteckna på en tom tavla, eller plocka upp en tidigare ritning från ett projektrum, via en bärbar dator eller en mobil enhet. Alla medlemmar i teamet kan redigera samtidigt från sina egna enheter och innehållet sparas snabbt och säkert till det gemensamma utrymmet. Du behöver aldrig mer ta fram mobilen och fotografera en whiteboard igen.

Videokonferens

Videokonferens

Starta ett videomöte med en knapptryckning. Cisco Webex Board anpassar sig till deltagarnas röstvolym och var i rummet de befinner sig för att säkerställa en enkel och bra mötesupplevelse för alla.

Cisco Webex Board integrerar dessutom med samtliga Cisco Webex-appar, oavsett om de körs på PC, Mac, surfplatta eller smartphone för en så friktionsfri och flexibel mötesupplevelse som möjligt. WebEx Teams är en molntjänst för teamkommunikation och samarbete. Här kan du enkelt skapa projektrum och teamrum där du kan skicka meddelanden, dela filer, rita whiteboards och ha videomöten med kollegor och samarbetspartners utanför företaget.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls