Tjänsten Smart portal byter namn till Velory. Samma smarta funktioner men i en ännu bättre paketering.

Smart Portal

Smart Portal

Med vår företagstjänst Smart Portal automatiseras inköp och hanteringen av hårdvara samt mjukvara i ditt företag. Skapa full överblick över alla anställdas enheter och licenser oavsett var de är köpta. Spara tid, pengar och få nöjdare anställda med Smart Portal.

Så här funkar det

Fyra enkla steg för att vara fullt uppe och igång med vår Smart Portal. Självklart är någon av våra företagsrådgivare med dig i processen om ni så önskar.

Lägg in enheter

Lägg in enheter

Lägg in datorer, telefoner, surfplattor och annan utrustning. Dessa enheter kan tilldelas anställda eller rum.

Budget och paket

Budget och paket

Skapa en budget och färdiga paket med utrustning för personalgrupper i företaget.

Hyr din utrustning

Hyr din utrustning

Behåll likviditet och skapa flexibilitet. I Smart Portal hyr du enkelt all utrustning i företaget på en och samma faktura.

En oslagbar översikt.

I användarvänliga Smart Portal får du enkel översikt på all hårdvara och mjukvara som du och dina anställda använder i företaget. I portalen syns också enheternas värde och det går enkelt att följa kommande uppdateringar och nyinköp. Allt i ett och samma system.

Ta tillbaka kontrollen.

Budgeteringsprocessen förenklas betydligt genom att Smart Portal ger tillgång till exakta kostnader per anställd samlat i en portal. Översikten av kostnader för mjuk- och hårdvara kombinerat med att den anställde får välja sina arbetsverktyg inom de satta budgetramarna skapar en ordnad budget och nöjdare kollegor i företaget.

Upp till användarna.

I Smart Portal har din personal möjligheten att själva välja hård- och mjukvara baserat på er företagspolicy. På så sätt blir nyanställning smärtfri men enheterna kan också enkelt bytas mellan olika användare. Du som anställd får mer flexibilitet och administrationen blir mindre. Det är win-win för alla.

Vanliga frågor och svar.

Vad kostar Smart Portal?
Smart Portal är kostnadsfritt eftersom vi ser det som ett verktyg som förenklar för våra kunder och fungerar perfekt i kombination med våra andra tjänster för ett enklare arbetsliv.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2022 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls