Telavox Flow.

Smartare kommunikation i företaget.

Att bygga en växel har aldrig varit enklare.

Med en växel slipper dina kunder onödig kötid och de får ett professionellt bemötande genom att de direkt hamnar i rätt kö. De kan själva tala in en order eller be om att bli uppringd. Vi kan till och med svara på alla dina samtal om du inte har tid. Du fixar det själv via webben på bara några minuter. Svårare än så behöver det inte vara.

e9ee8738562ab87f280e892857ecb647b3e54060

Det bästa med Flow.

Schemalägg öppettider och bestäm själv när företaget ska ta emot samtal. Välj ett nummer, spela in ett välkomstmeddelande, lägg till kollegor. Klart! Alla på företaget kan se vem som ringer, även om kontakten inte är sparad. Är samtalet privat eller jobb? Är det till dig eller kollegan? Välkomna kunden som ett stort och proffsigt företag - hos dig tutar det aldrig upptaget, kunden möts istället av ett tjusigt välkomstmeddelande

Ett nummer. Oavsett operatör.

Det spelar ingen roll vilken operatör du har eller hur stort företaget är. I Flow får du ett smart företagsnummer som kopplar samman alla telefoner, så att du och dina kollegor kan svara var ni vill, när ni vill.

Enklare kommunikation.

Flow är en smart och enkel kommunikationslösning som gör dig och dina kollegor mer tillgängliga för era kunder och förbättrar samarbetet internt. Från din laptop, telefon eller platta spelar ingen roll, det är lika enkelt överbalt.

Styr allt från appen.

Funktionerna i Flow sköter ni enkelt i appen Telavox Flow för iOS och Android. Svårare än så behöver det inte vara.

Samla dina kollegor.

Det fina med Flow är att du kan ta emot dina kunder precis hur du vill. De kanske ska bli direktkopplade till er specialistavdelning eller få lyssna på Neil Young medan de väntar? Hur som helst kan du ge dem ett härligt välkomnande. Walk on!

Välkomna dina kunder.

Det fina med Flow är att du kan ta emot dina kunder precis hur du vill. De kanske ska bli direktkopplade till er specialistavdelning eller få lyssna på Neil Young medan de väntar? Hur som helst kan du ge dem ett härligt välkomnande. Walk on!

Profiler.

Du ser i realtid om dina kollegor pratar i telefon, sitter i möte eller solar på Barbados. I gruppchatten kan ni diskutera allt ifrån kommande projekt till dagens lunchplaner. Våra applikationer hjälper ditt team att arbeta smartare, tillsammans.

Löfbergs växlar upp till Telavox.

Sedan 1906 har Löfbergs gjort gott och hållbart kaffe. När de behövde förnya telefonväxeln kom Telavox in i bilden och nu är telefonin i företaget både enklare och tryggare.

 

 

Kom igång med Telavox.

Våra rådgivare hjälper dig med en lösning från Telavox som effektiviserar kommunikationen i ditt företag. Du kan prova Telavox kostnadsfritt för att uppleva alla fördelar.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Trygg e-handel
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2021 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls