Telavox.

Telavox.

Telefoni, samarbete, växel och mycket mer samlat i en plattform. En app som ger användaren möjligheter och er kontrollen. Minska administration och öka fokusen med Telavox.

All kommunikation. En app.

Intern och extern kommunikation, möten, chatt, växeltjänster, service, support och mycket mer. Allt i samma plattform som enkelt kan integreras med andra program i ert företag. Telavox är en modern växel som förenklar er kommunikation och ger tid till annat.

Kontaktcenter.

Kontaktcenter.

I Telavox samlas all kommunikation som sker både internt och mot kund. Behåll kunden i fokus genom att riva muren mellan dem och det administrativa.

Samarbete.

Samarbete.

Telefoni, chatt och video i en app oavsett enhet. All kommunikation i en plattform förenklar och effektiviserar för era användare. Mindre distraktioner och krångel.

Telefoni och växel.

Telefoni och växel.

Sätt upp en växel snabbt och ändra eller avsluta växelfunktioner på egen hand utan extern support. Ring över mobilnät, allmänna telefonnätet eller internet. Allt i samma app, oavsett enhet.

Service och support

Service och support

Telavox support är med dig under hela arbetsdagen. Med snabb responstid och över 200 certifierade partners är hjälpen alltid nära. Lokalt eller på distans.

Integrationer.

Integrationer.

Telefoni och växeltjänster kan enkelt integreras med system för CRM, kundtjänst och andra viktiga funktioner för att effektivisera arbetet. Microsoft Teams, Salesforce och Zendesk för att nämna några.

Ökad kontroll. Överallt.

Ökad kontroll. Överallt.

I Telavox gränssnitt hanterar du som administratör enkelt allt från licenser och fakturor till SIM-kort. Användaren gör all sin kommunikation som video, samtal och chatt internt eller med kunder. Allt är endast några klick bort, i ett program och på alla enheter oavsett var du befinner dig.

Enkel administration.

I adminportalen får du ökad kontroll utan krångel och kan på så sätt hålla kostnaderna nere. Att hantera licenser, användarroller och få överblick på telefoniförbrukningen är bara några av funktionerna. Allt i en och samma plattform.

Ett verktyg för att lyckas.

Som användare av Telavox app får du full kontroll över samtal, köer, svarsgrupper och mycket annat. Allt i samma app, tillgänglig i fasta telefonen, softphone eller i mobilen. Du öppnar och stänger enkelt växeln, fyller på surf eller chattar med kollegor på ett och samma ställe.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2024 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls