LIFX

LIFX (uttalas life-x) kickstartade 2012 när det smarta hemmet bara var i sin linda. Sedan dess har LIFX utvecklats och skapat stämning med hjälp av smart belysning i över 80 länder. Smarta lampor är ofta det första steget i hemautomatisering och LIFX gör det steget enkelt då ingen brygga behövs utan ansluts enbart via WiFi-uppkoppling. Detta gör att du slipper dyra startkostnader och du kan börja njuta av ditt smarta hem omedelbart.

LIFX App

LIFX App

LIFX App ger dig full kontroll över din smarta belysning direkt i din iPhone, iPad eller Apple Watch. Appen har ett lättmanövrerat gränssnitt så hela familjen kan styra belysningen enkelt via sin egna enhet. Lägg till enskilda lampor och bunta ihop dem rum för rum. Schemalägg belysningen både inomhus och på utsidan eller skapa ljusscheman för festen, filmkvällen och gamingsessionen.

LIFX - Smart belysning

LIFX är smart belysning som använder WiFi för att addera stämning till ditt hem. Med LIFX smarta lampor är det enkelt att designa ditt uppkopplade hem med färg. Vi på Macforum älskar hemautomatisering i allmänhet och smart belysning i synnerhet. LIFX erbjuder ett utbud av glödlampor, lightstrips och ljuspaneler. En enda lampa innehåller all teknik som behövs för att komma igång och är redo att integreras med ditt Apple HomeKit.

Ambient Light - Höj TV-upplevelsen

Ambient Light - Höj TV-upplevelsen

Med LIFX Z TV Strip skapar du en ännu trevligare upplevelse under filmkvällen. Ambient light bakom TV:n avlastar ögonen samtidigt som det mjuka ljuset skapar en magisk stämning. I LIFX-appen väljer du "Bias Lighting-temat" och vips så är stämningen satt. LIFX är det enda märket i världen som ger dig möjlighet att smälta samman färgerna i en och samma enhet. LIFX kallar det Polychrome Technology. LIFX Beam och LIFX Z Strips är perfekt för tillfällen som gaming- eller filmkvällar där du vill sätta stämningen på ett episkt vis. Skapa din egna ljusshow med egenkomponerade sekvenser eller ta hjälp av LIFX-appen och välj bland en rad olika förinställda shower. Polychrome tekniken hittar du i alla LIFX Light Strips, i LIFX Beam och i LIFX Candle Colour.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2022 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls