Linksys

Linksys är ett av Belkin Internationals tre varumärken. De har sitt säte i Kalifornien och levererar WiFi Mesh System som håller högsta kvalitet. Med ett Linksys system kan du uppleva fyra gånger starkare WiFi signal och ännu större räckvidd, var du än befinner dig i hemmet. Här förklarar vi varför ett Mesh-system förenklar din tillvaro.

WiFi6

WiFi6

Upplev nästa generations WiFi. Upp till fyra gånger högre hastighet, bredare täckning och mer kapacitet än någonsin. Med Linksys Mesh-system har du möjlighet att ansluta upp till 50 enheter, så hela familjen kan leva ett enkelt liv utan störningar och långsamma laddtider. Framtidssäkra ditt hem med WiFi6.

Hur fungerar Linksys Mesh-system?

Ett Mesh-system är en serie sammankopplade noder som försäkrar en komplett WiFi-signal till alla dina enheter. Till skillnad från andra seriekopplade WiFi-system, där den starkaste signalen hittas ju tidigare i kedjan du befinner dig, så samarbetar Linksys smarta teknologi och fokuserar sömlöst signalen till närmaste nod beroende på vart du befinner dig i ditt hem. På så sätt kan du alltid njuta av kristallklar WiFi-anslutning utan störningar.

  • Välj antal noder baserat på storleken av ditt hem

  • Linksys WiFi 6 kan hantera upp till 50 enheter

  • Säkert och störningsfritt nätverk

  • Noderna arbetar sömlöst för att ge dig en komplett WiFi-täckning

Linksys App

Linksys App gör det enkelt att få full kontroll över ditt nätverk och de enheter som är anslutna. Med funktioner som föräldrakontroll, enhetsprioritering och möjlighet att erbjuda gästnätverk kan du lugnt leva ett enkelt liv. Styr alla funktioner när du vill direkt i appen, även när du inte är fysiskt på plats. Med hjälp av Linksys App kan du skapa scheman på nätverksåtkomst för vissa enheter, se över vilka typer av webbplatser dina barn inte ska kunna komma åt och ha koll på hur mycket WiFi som används. Enhetsprioritering är till stor hjälp när någon i familjen streamar film eller spelar mer avancerade spel och eliminerar onödiga enheter att skapa störningar i nätverket.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2022 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls