11 anledningar
till att Mac är bra för affärerna.

Anledning 1. Apple M1-chippet är ett kraftfullt chip med Apples egenutvecklade teknik. Det är både energieffektivt och har blixtsnabb bearbetning.
Anledning 2. Apple M1-chippet är så kraftigt att du enkelt kan jobba med flera projekt samtidigt och flyga fram i de mest prestandakrävande uppgifterna. Anledning 3. MacBook Air har en otrolig batteritid så du kan jobba vart du vill, så länge du vill.
Anledning 4. Mac och IT-avdelningen gillar varandra. Ställ in enheter var du än är med driftsättning. Och hantera så många Mac-datorer du vill med en MDM-lösning.
Anledning 5. Mac passar företag utan IT-avdelning. Mac är intuitiv och enkel att hantera. Tack vare den enkla inställningen och Apples Flyttassistent kommer du snabbt igång. Och den pålitliga hårdvaran sviker dig aldrig, så den är perfekt för alla företag - med eller utan en särskild IT-avdelning.
Anledning 6. Mac kan bli billigare i längden tack vare att färre mjukvaror behövs, supportärenden blir färre och med ett högre andrahandsvärde. Anledning 7. De riktigt innovativa företagen använder Mac. 84 procent av världens mest innovativa företag driftsätter Mac i stor skala. 4
Anledning 8. Excel. Zoom. Slack. Och mycket, mycket mer. Alla företagsappar du behöver fungerar perfekt på Mac - från Microsoft 365 och Google Workspace till SAP och Dropbox. 5 Och tack vare Apple M1-chippet kan iPhone- och iPad-appar för arbete nu också köras på Mac.
Anledning 9. Inbyggd säkerhet. Inbyggda funktioner som hårdvaruverifierad säker start, kryptering i realtid, Touch ID och Gatekeeper gör Mac till världens säkraste dator.
Anledning 10. Mac känns precis som andra Apple-enheter som medarbetarna redan känner till och funkar perfekt tillsammans.
Anledning 11. Ge teamet enheterna de gillar så att de kan jobba ännu bättre.
Mac mini, MacBook Pro, iMac och MacBook Air

Finns nu. Betala per månad.

Vi har Mac på lager så ditt företag kan komma igång snabbt. Betala med företagshyra för ett enkelt och förmånligt ägande.

1. Testerna utfördes av Apple i oktober 2020 med förhandsversioner av MacBook Air med Apple M1-chip och åttakärnig grafikprocessor samt med 1,2 GHz fyrkärniga Intel Core i7-baserade MacBook Air-enheter som var i produktion. Samtliga enheter var konfigurerade med 16GB RAM-minne och 2 TB SSD. Testades med en förhandsversion av Final Cut Pro 10.5 och ett 55-sekundersklipp med Apple ProRes RAW-medium i 4K, i upplösningen 4096 x 2160 och 59,94 bilder/s, kodningskonverterat till Apple ProRes 422. Prestandatesterna utförs med specifika datorsystem och visar den ungefärliga prestandan hos MacBook Air.

2. Testerna utfördes av Apple i Oktober 2020 med förhandsversioner av MacBook Air med Apple M1-chip och en åttakärnig grafikprocessor, konfigurerade med 8 GB RAM-minne och 512 GB SSD. Uppspelningstestet med film från Apple TV-appen mäter batteritiden genom att spela upp innehållet i 1080p HD med skärmens ljusstyrka inställd på 8 steg från den lägsta nivån. Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.

3. Baserat på data från intervjuade företag. Företagen skulle använda sina egna beräkningar inom ramverket för Forrester-studien för att förstå sina egna kostnadsbesparingar.

4. Baserat på interna data från Apple data och Boston Consulting Group's Most Innovative Companies 2021 (https://www.bcg.com/en-us/publications/2021/most-innovative-companies-overview).

5. Appar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan ändras.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2022 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls