Apple ID, iCloud och inställningar

Apple ID, iCloud och inställningar

Har du frågor om hur du ställer in din enhet, hur iCloud fungerar eller vill du ha en genomgång av din nya enhet? Både Apple och vi på Macforum kan svara på dina frågor. Boka en tid med någon av våra rådgivare eller kontakta Apple Support för att smidigt få svar på dina frågor.

Apple lämnar 90 dagars kostnadsfri support från inköpsdatum. Supporten går att förlänga till 2 eller 3 år med AppleCare+ beroende på vilken produkt du har.

Har du råkat ut för detta måste telefonen återställas till fabriksinställningar. Detta innebär att telefonen kommer raderas och all information kommer att försvinna. Har du en säkerhetskopia på iCloud eller på en dator kan du återskapa informationen efter återställning. Vi kan erbjuda hjälp i våra butiker till en kostnad av 295 kr.

På Apples hemsida finns en guide hur du går tillväga: https://support.apple.com/sv-se/ht201487.

Du kan också kontakta Apple Support på telefon 020-100 529 eller via chat på https://getsupport.apple.com för vidare hjälp.

På Apples hemsida finns en guide hur du går tillväga: https://support.apple.com/sv-se/ht203977.

Du kan också kontakta Apple Support på telefon 020-100 529 eller via chat på https://getsupport.apple.com för vidare hjälp.

Vi rekommenderar dig att ringa till Apple Support på 020-100 529.

Lämna in på service.

Du är välkommen att lämna in din enhet i någon av våra butiker eller anmäla ditt serviceärende online. En av våra certifierade tekniker kommer att undersöka din enhet och komma med ett kostnadsförslag som du får ta ställning till innan vi påbörjar reparationen.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls