Skydda företaget och hantera era Apple-enheter med Jamf.

Skydda företaget och hantera era Apple-enheter med Jamf.

Jamf är en heltäckande lösning för allt Apple i företaget. Jamf är anpassat för moderna arbetsätt där säkerhet, automatisering och skalbarhet är det viktigaste. Varje användare ska ha säker tillgång till de resurser som behövs utan att IT-avdelningen ens ska behöva röra enheten.

Sömlöst integrerad med Apple.

Sömlöst integrerad med Apple.

Jamf integrerar med Apples mjukvara för uppstart och enhetshantering. Redan när en anställd packar upp sin enhet innehåller den alla nödvändiga resurser och säkerhetsinställningar. Det skapar trygghet hos användaren och ger mer tid till annat än administration.

Säkerhet.

Jamf ger Apple-användare utökat skydd mot malware och säkerhetshot på sina enheter. Logga in med ett lösenord och få notiser i realtid när något misstänksamt upptäcks. På så vis skyddar ni företaget mot säkerhetshot som cyberattacker.

Hantering.

Starta upp och konfigurera Apple enheter var som helst. Distribuera appar och inställningar till användarna och låt dem uppdatera eller installera ny mjukvara själva. Allt enligt företagets policy.

Mycket mer än bara en tjänst.

Mycket mer än bara en tjänst.

Jamf består av flera lösningar inom enhetshantering och säkerhet för att kunna anpassas till ditt företag oavsett hur stort eller komplext det är.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2024 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls