Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 1 200 krKvar till fri frakt: 960 kr

Handla via kategori

Den är snabbare och mer kraftfull än förut, men ändå märkbart tunnare och lättare. Den har den ljusstarkaste och färgrikaste skärmen någonsin på en bärbar Mac. Och den är först med Touch Bar1– en remsa av glas med Multi-Touch inbyggd i tangentbordet, som ger snabb åtkomst till verktygen du behöver, när du behöver dem. Nya MacBook Pro bygger på banbrytande idéer. Och den är redo för dina.

Touch Bar och Touch ID

Ett nytt banbrytande sätt
att använda din Mac på.

Med Touch Bar får du tillgång till de viktigaste verktygen direkt på tangentbordet. Verktygen byts ut automatiskt beroende på vad du har öppet, så allt du gör blir enklare och smidigare.1 Allt du ser i Touch Bar är välbekant och du kommer att förstå direkt hur du ska använda den. Välj kortkommandon, emojis och mycket annat med ett enkelt tryck. Spola framåt och bakåt medan du ser på video i helskärmsläge eller bläddra bland bilder och redigera dem. Och för första gången finns nu också Touch ID på Mac, så att du kan logga in och mycket mer med ditt fingeravtryck.

Touch Bar visar automatiskt de viktigaste verktygen.

Navigera i dina projekt med hjälp av en interaktiv vy av hela tidslinjen.

Välj en bild i biblioteket, rotera bilder och lägg på filter.

Bläddra snabbt mellan öppna flikar i Safari och hitta tillbaka till sidor du har sparat genom att trycka på favoriter.

Svara på inkommande iPhone- och FaceTime-samtal direkt från tangentbordet utan att röra markören.

Välj en palett och tryck på den färg du vill använda på text eller objekt i Pages, Keynote och andra appar.

Du kommer snabbt åt formateringsalternativ och emojis i appar som Meddelanden och Mail.

Prestanda

Ett enastående verktyg
för allt skapande

Nya MacBook Pro tar den bärbara datorn till en helt ny nivå av prestanda och bärbarhet. Oavsett vad du gör går det snabbare än någonsin tack vare avancerad grafik, högpresterande processorer, det senaste inom lagring och mycket mer.

Retina-skärm

Den ljusstarkaste och färgrikaste
skärmen någonsin på en bärbar Mac.

Den nya skärmen i MacBook Pro är den bästa skärmen någonsin i en bärbar Mac. Den har starkare led-bakbelysning och högre kontrast, vilket ger djupare svärta och vitare vitt. Tack vare större pixelöppning och variabel uppdateringsfrekvens är den mer energieffektiv än tidigare generationer. Den är också den första bärbara Mac-datorn med stöd för stort färgomfång, vilket ger ännu klarare och mer levande nyanser av rött och grönt. Resultatet är verklighetstrogna bilder med suverän detaljskärpa – perfekt för grafisk design, färgkorrigering och bildredigering.

Ljud

Högtalare som talar för sig själva.
Högt och tydligt.

13-tumsmodellen med Touch Bar

Högtalarna har designats om helt och har nu dubbelt så stort dynamiskt omfång, upp till 58 procent högre volym och två och en halv gånger starkare bas. De är direkt anslutna till systemets strömförsörjning, vilket ger upp till tre gånger så hög maxeffekt.5 De gör MacBook Pro till det perfekta valet för att mixa låtar i farten, redigera video direkt på inspelningsplatsen eller se på film när du är ute och reser.

Thunderbolt 3

Den mest kraftfulla och mångsidiga porten någonsin.

Thunderbolt 3 kombinerar ultrahög bandbredd med usb-c-standardens fantastiska mångsidighet i en och samma universalport. Den tillhandahåller dataöverföring, laddning och videoutmatning i en enda kontakt med upp till 40 Gbit/s genomströmning – dubbla bandbredden jämfört med Thunderbolt 2. Både 13-tums och 15-tums MacBook Pro finns dessutom med fyra portar, som ger dig tillgång till allt detta på valfri sida. Befintliga enheter ansluter du enkelt med en kabel eller adapter. Och Thunderbolt 3 är vändbar, så allt du ansluter är alltid vänt åt rätt håll.

macOS

Anledningen till att inget liknar en Mac.

macOS är operativsystemet som driver alla Mac-datorer. Det har utformats för att dra full nytta av hårdvaran samtidigt som det är lätt att använda och snyggt att titta på. macOS innehåller en suverän samling appar som du kommer att använda och gilla, varje dag. Det innehåller också iCloud och andra innovativa funktioner som får din Mac, dina iOS-enheter och Apple Watch att fungera tillsammans på bästa sätt.

En helt ny serie MacBook Pro.

Tillgängligheten kan variera.

1. Touch Bar finns på utvalda modeller.
2. Testerna utfördes av Apple i oktober 2016 på förhandsversioner av 2,9 GHz fyrkärniga Intel Core i7-baserade 15-tums MacBook Pro-enheter med Radeon Pro 460-grafik, 4 GB grafikminne och 2 TB ssd, och leveransklara 2,8 GHz fyrkärniga Intel Core i7-baserade 15-tums MacBook Pro-enheter med Radeon R9 M370X-grafik, 2 GB grafikminne och 1 TB ssd. Alla enheter hade 16 GB ram-minne. Testades med Autodesk Maya 2017 med en scen på 1,9 GB. MacBook Pro övervakar ständigt temperatur och processoranvändning i systemet och kan vid behov justera prestanda för att bibehålla optimal systemfunktion.
3. Testerna utfördes av Apple i oktober 2016 på förhandsversioner av 3,3 GHz dubbelkärniga Intel Core i7-baserade 13-tums MacBook Pro-enheter, och leveransklara 3,1 GHz dubbelkärniga Intel Core i7-baserade 13-tums MacBook Pro-enheter. Alla enheter hade 512 GB ssd och 16 GB ram-minne. Testades med FIO-2.14, förfrågningar på 1024 KB, en testfil på 150 GB och åtta väntande I/O-åtgärder. MacBook Pro övervakar ständigt temperatur och processoranvändning i systemet och kan vid behov justera prestanda för att bibehålla optimal systemfunktion.
4. Testerna utfördes av Apple i oktober 2016 på förhandsversioner av 2,6 GHz fyrkärniga Intel Core i7-baserade 15-tums MacBook Pro-enheter med 256 GB ssd och 16 GB ram-minne, förhandsversioner av 2,9 GHz dubbelkärniga Intel Core i5-baserade 13-tums MacBook Pro-enheter med 512 GB ssd och 8 GB ram-minne (test av trådlös internetanslutning och uppspelningstest med iTunes-film), förhandsversioner av 2,9 GHz dubbelkärniga Intel Core i5-baserade 13-tums MacBook Pro-enheter med 256 GB ssd och 8 GB ram-minne (standby-test) samt förhandsversioner av 2,0 GHz dubbelkärniga Intel Core i5-baserade 13-tums MacBook Pro-enheter med 256 GB ssd och 8 GB ram-minne. Testet av trådlös internetanslutning mäter batteritiden genom att surfa trådlöst på 25 populära webbplatser med bildskärmens ljusstyrka inställd på 12 klick från nederkanten eller 75 procent. Uppspelningstestet med iTunes-film mäter batteritiden genom att spela upp innehåll i 1080p HD med skärmens ljusstyrka inställd på 12 klick från nederkanten eller 75 procent. Standby-testerna mäter batteritiden genom att låta en dator som är ansluten till ett trådlöst nätverk och inloggad på ett iCloud-konto gå ner i standby-läge när apparna Safari och Mail är öppna och alla systeminställningar är de förvalda. Batteritiden varierar beroende på konfiguration, inställningar och användning. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries.
5. Jämfört med föregående generation.
6. Det är inte säkert att Siri är tillgänglig på alla språk och i alla områden. Funktioner kan variera mellan olika områden.
7. iCloud kräver en iCloud-aktiverad enhet. Vissa funktioner kräver iOS 10 och macOS Sierra. Vissa funktioner kräver en wifi-anslutning. En del funktioner finns inte i alla länder. För vissa tjänster begränsas åtkomsten till tio enheter.
8. 1 GB = 1 miljard byte. Formaterat utrymme är mindre.
TM och © 2016 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls.

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›