Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 500 krKvar till fri frakt: 400 kr

Handla via kategori

Byt in. Uppgradera. Spara.

Byt in. Uppgradera. Spara.

Skaffa Uppgraderad nu och få 1000kr rabatt på Mac eller 500kr rabatt på iPad om du byter in din gamla enhet. Rabatten gäller utöver och oavsett vad dina gamla prylar är värda. Välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mer.

Utvalda prisexempel.

Betala endast för användandet. Välj mellan 12, 24 eller 36 månader, sedan återlämnar du din iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac och uppgraderar till en nyare version. Självklart kan du alltid byta, förlänga eller köpa loss produkten.

Prenumerera på iPhone.

iPhone XS Max

12 mån från

669 kr/mån

iPhone XS

12 mån från

616 kr/mån

iPhone 8

12 mån från

424 kr/mån

MacBook Pro

13-tum TouchBar

36 mån från

558 kr/mån

iPad

32GB Wi-Fi

24 månader

164 kr/mån

Apple Watch Series 4

Aluminiumboett 40 mm

12 månader

304 kr/mån

Vi reserverar oss för eventuella fel och prisändringar. För aktuella priser kontakta butik eller kundtjänst här ›

Intresserad av Uppgraderad?

Använd formuläret och kontakta någon av våra rådgivare så hjälper vid dig att komma igång med Uppgraderad. Precis som du vill ha det.

* obligatoriska fält
Hur kan vi hjälpa dig?
Med vilken produkt vill du skaffa Uppgraderad?
Har du något inbyte?

Här finns Uppgraderad.

Att prenumerera gör livet lite enklare.

Att prenumerera gör livet enklare. En självklarhet för fler och fler.

Tre anledningar att välja Uppgraderad.

Fördelarna med att välja Uppgraderad är flera. Här är tre.

iPhone i poolen

En miljövänlig livscykel med Uppgraderad.

Uppgraderad gör en insats för miljön. Förläng livslängden på dina produkter.

Frågor och svar kring Uppgraderad.

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får angående prenumerationstjänsten Uppgraderad och besvarat dem.

Tjänsten Uppgraderad är enkelt ägande. Du prenumererar på den teknik du vill ha, så länge du vill ha den. Prenumerera på tjänsten och få en ny iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch till en fast månadskostnad. När prenumerationen gått ut returnerar du produkten och uppgraderar till en nyare modell. Det blir inte mycket enklare än så. Vill du hålla dig uppdaterad, välj Uppgraderad.

Fördelarna är många. Exempelvis ger dig Uppgraderad möjligheten att prenumerera på alla produkter du behöver till en låg månadskostnad och alltid ha det senaste. Betala bara för användandet och lämna sedan tillbaka produkterna för att byta till något nytt. På så sätt samlar du inte på dig gammal teknik som i längden samlar damm på hyllan.

Väljer du att teckna AppleCare+ för bara en lite högre månadskostnad så täcker det nästan alla olyckor som din iPhone kan utsättas för. Det blir då enklare, smidigare och säkrare än någonsin. Vid olyckor kan du kontakta något av våra serviceställen runtom i landet.

Ja, det är du som står som ägare till enheten. Oavsett hur du valt att finansiera den. Det är därför Uppgraderad är ett enkelt ägande: du äger produkten, men slipper tyngden av att ha kvar eller själv behöva sälja den när den gjort sitt för dig.

Det kan du. Alla Apple-produkter, från iPhone till Mac eller Apple Watch, ingår i tjänsten Uppgraderad. Så det är bara att välja fritt!

Det beror på vilken eller vilka produkter du tänker prenumerera på och hur länge du vill använda dem. Du kan välja på 12, 24 eller 36 månader. Besök närmaste butik för priser för just den produkt du är intresserad av.

Vi satsar på Uppgraderad för vi tror att detta är framtiden. Delningsekonomi, enkelt ägande och miljöfokus kommer bara växa. Idag är miljöansvar en självklarhet för alla seriösa företag, vi ser Uppgraderad som ett nästa steg mot en ny nivå.

Ja, om du tecknat försäkringen AppleCare+ får du en hyrtelefon kostnadsfritt under den tiden det tar att reparera din skadade produkt. Tillgängligheten på produkter kan varierar beroende på vilken butik du besöker.

Kul! Läs mer på vår hemsida här, eller ta kontakt med närmsta Macforum-butik så löser vi allt!

Ett enklare sätt.

Att prenumerera på iPhone, iPad eller Mac känns kanske ovant, men för oss är det ett modernt och naturligt sätt att handla. Vi tror nämligen att du vill slippa krånglig andrahandsförsäljning, telefoner i byrålådan och gamla prylar som inte längre hänger med.

Tillsammans med vår finansieringspartner gör vi det möjligt för dig att ha den senaste tekniken till en fast månadskostnad, år efter år.

Så fungerar Uppgraderad.

Lägg till AppleCare och välj rätt abonnemang.

Lägg till extra trygghet till dina produkter. Du betalar enbart en lite högre månadskostnad, det blir smidigare och säkrare än någonsin.

Vi hjälper dig hitta rätt lösning utifrån ditt användande. Alla våra produkter säljs obundna och du väljer fritt hur du vill göra.

Byt in och återvinn för priset och miljöns skull.

En produkt från Apple är lika enkel att återvinna som att använda. När du byter in dina gamla prylar får du inte bara pengar att handla för. Efter att all din data är raderad källsorterar eller återvinner vi gamla produkter på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, för din och miljöns skull.

Ta en stund och läs de fullständiga villkoren ›

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›