Apple AirPods modeller.

AirPods service

På våra servicecenter kan du laga dina AirPods eller köpa ersättningsenheter. Upplever du dåligt ljud eller har du tappat bort en AirPod? Våra servicetekniker felsöker och säkerställer problemet med dina hörlurar och ser till att du så snart som möjligt kan använda dem igen. Du kan också köpa en ny AirPod eller ett nytt laddningsetui om du råkat tappa bort någon av dessa.

Servicepriser

Har du köpt ett par AirPods och råkat tappat bort fodral eller lur? Vi har ersättningsenheter. Alla priser är inklusive moms.

Ersättningsenhet

AirPods gen 1/2, en hörlur: 1 095 kr

AirPods gen 3, en hörlur: 1 195 kr

AirPods gen 1/2 fodral: 995 kr

AirPods gen 3 fodral: 1 295 kr

AirPods Pro, en hörlur: 1 395 kr

AirPods Pro fodral: 1 395 kr

AirPods Pro eartip: 95 kr

För att vi ska genomföra en felsökning av AirPods krävs det att de är rengjorda, läs mer om hur här. Vi behöver ha serienumret på din produkt för att kunna beställa önskad reservdel. Har du tappat laddfodralet kan serienumret finnas på ditt kvitto eller originalförpackningen. Läs mer om hur du hittar ditt serienummer här. Finns reservdel ej i lager är väntetid vid beställning max två veckor.

Felsök dina AirPods:

Bluetooth logotyp.

Kontrollera din Bluetooth-anslutning:

Även om dina AirPods ska räcka en bra bit från enheten de är anslutna till, kan till exempel väggar utgöra ett hinder och korta ner räckvidden dramatiskt. Kontrollera om ljudkvalitén förändras vid olika avstånd från din iPhone, iPad eller Mac.

Pil i cirkel framåt.

Anslut AirPods på nytt:

Har du plötsligt problem att ansluta dina AirPods? Ett tips är att ta bort parkopplingen till din iPhone. Detta gör du genom att gå in i Inställningar › Bluetooth. Leta upp dina AirPods och klicka på ”i” till höger om lurarna och ”Glöm den här enheten”. Har du fortfarande problem efter detta kan du försöka nollställa dina AirPods genom att hålla in knappen på baksidan av laddningsetuiet i 15 sekunder samtidigt som locket är uppfällt. Då kommer LED-lampan blinka vitt och därefter stänger du locket i ca 15 sekunder ytterligare.

Kvast.

Rengör dina AirPods regelbundet:

Vi spenderar långa stunder varje dag med våra AirPods i öronen och detta medför att öronvax eller annan smuts fastnar i membranet och i mikrofonen på hörlurarna, vilket medför sämre ljudkvalitet. Om det fastnat smuts i mikrofonen kan det dels innebära att mottagaren du pratar med inte hör vad du säger eller att du får problem att ladda dina AirPods i laddfodralet. Ha som vana att en gång i veckan kolla av och rengör både högtalare och mikrofon. På så vis förlänger du livet på dina AirPods och kan fortsätta njuta av ett sömlöst liv.

Lämna in på service.

Du är välkommen att lämna in din enhet i någon av våra butiker eller anmäla ditt serviceärende online. En av våra certifierade tekniker kommer att undersöka din enhet och komma med ett kostnadsförslag som du får ta ställning till innan vi påbörjar reparationen.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls