Välj Apple-enhet

Vi erbjuder professionell service på enheter från Apple.

Lämna in på service.

Du är välkommen att lämna in din enhet i någon av våra butiker eller anmäla ditt serviceärende online. En av våra certifierade tekniker kommer att undersöka din enhet och komma med ett kostnadsförslag som du får ta ställning till innan vi påbörjar reparationen.

Vanliga frågor

Efter inlämning undersöker vi din enhet noggrant och utför en fullständig diagnostisering. Undersökningsavgiften är 295 kr för iPhone, iPad, Apple Watch och Apple TV, 95 kr för AirPods och 795 kr för datorer. Undersökningsavgiften inkluderar undersökning och kostnadsförslag. Kostnad för åtgärd tillkommer. Prisexempel på vanliga serviceärenden hittar du här.

Du är välkommen att lämna in din enhet till något av våra servicecenter för att få ett kostnadsförslag på åtgärd. Våra certifierade tekniker undersöker din enhet och skickar därefter ett kostnadsförslag till din mail. Var beredd på att vara utan din enhet några arbetsdagar under denna process. Kostnadsförslaget kan du använda i kontakt med ditt försäkringsbolag. Ibland hamnar mail från oss i skräpposten, kolla gärna en extra gång innan du hör av dig. Vår prislista för vanliga serviceärenden hittar du här.

Vi har drop-in i samtliga butiker. Du är varmt välkommen när det passar dig bäst. Våra öppettider hittar du här. Det går också bra att boka tid för service på locate.apple.com

Du är varmt välkommen in till något av våra servicecenter så hjälper vi dig. Vi behöver en felbeskrivning och kontaktuppgifter, sedan läggs enheten till i vår servicekö. En certifierad tekniker återkopplar till dig så snart ärendet är påbörjat. 

Det tar oftast 2-3 arbetsdagar att få en ersättningsenhet. Ersättningsenheter beställs alltid direkt från Apple. Vår prislista för olika ersättningsenheter hittar du här.

Du måste ha giltig legitimation med dig vid uthämtning av serviceärenden. Om du vill att en annan person ska kunna hämta ut ditt ärende måste vi i förväg veta vem som får lov att hämta ut ärendet. Personen måste kunna legitimera sig och vara över 18 år.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls