Summa:

0 kr 0 kr

Visa pris: inkl. moms exkl. moms

Kvar till fri frakt: 1 200 krKvar till fri frakt: 960 kr

Handla via kategori

Nyskapande verktyg för skolan. Och livet.

Vi erbjuder 10 % utbildningsrabatt på alla datorer från Apple samt AppleCare för nämnda produkter. Under perioden 30 juli till 1 oktober 2017 erbjuds även 10 % på övriga produkter och tillbehör vid köp av MacBook, MacBook Pro och MacBook Air.*

MacBook, MacBook Pro, MacBook Air

*Rabatten gäller ej tillbehör från Acer, DJI, GoPro, Cisco, presentkort, mjukvara eller abonnemang och kan ej kombineras med andra aktuella erbjudanden. Utbildningsrabatten är tillgänglig för studenter på högskolenivå, studenter som antagits och tackat ja till universitet och högskola, samt lärare och rektorer på alla utbildningsnivåer.

De rätta tillbehören. För alla studenter.

Magic Mouse 2

Du sparar 98 kr

Vid köp av valfri MacBook 
Ordinarie pris 979 kr

USB-C Digital AV Multiport-adapter

Du sparar 90 kr

Vid köp av valfri MacBook
Ordinarie pris 899 kr

B&O Beoplay H4

Du sparar 299 kr

Vid köp av valfri MacBook
Ordinarie pris 2995 kr

Knomo Maddox

Du sparar 349 kr

Vid köp av valfri MacBook
Ordinarie pris 3495 kr

Villkor för utbildningsrabatten

Ta del av utbildningsrabatten genom att uppvisa eller ladda upp en kopia av din studentlegitimation eller antagningsbesked med personnummer. Det måste tydligt framgå att studenten tackat ja till utbildningen. Godkända filformat är JPG och PNG. Personer som är berättigade att handla med vår utbildningsrabatt är lärare, personal, studenter, elever och föräldrar enligt följande; Studenter över 17 år, inskrivna vid eller som antagits och tackat ja till en eftergymnasial utbildning (högre utbildningsinstitution) i Sverige, Förälder som handlar till barn under 18, inskrivna vid eller som antagits och tackat ja till en eftergymnasial utbildning (högre utbildningsinstitution) i Sverige, Lärare och rektorer över 18 år, anställda vid en offentlig eller privat utbildningsinstitution i Sverige.

När du fortsätter surfa på macforum.se godkänner du vår användning av cookies. Jag förstår ›