Alla modeller av iPad

iPad service

Reparera din iPad hos Macforum. Behöver du laga skärm, byta batteri eller är du osäker på vad som är fel med din iPad? Vi felsöker och säkerställer vad som behöver göras innan vi skickar ett prisförslag till dig. Vi har servicecenter på alla våra orter och våra servicetekniker använder enbart Apple originaldelar när vi reparerar din iPad. På så vis behåller du eventuella garantier på din enhet.

Att tänka på innan du lämnar in din iPad på service

Säkerhetskopiering ikon.

Spara informationen

Gör en säkerhetskopia på din iPad. Det kan hända att vi byter ut din iPad mot en ersättningsenhet vilket betyder att du då kommer behöva installera din nya iPad med hjälp av en säkerhetskopia. 

Apple ID användare ikon.

Apple ID

Säkerställ att du kan ditt Apple ID och att du har lösenordet till kontot. Har du inte den informationen tillgänglig kan vi inte påbörja en felsökning av din enhet.

Lämna in på service.

Du är välkommen att lämna in din enhet i någon av våra butiker eller anmäla ditt serviceärende online. En av våra certifierade tekniker kommer att undersöka din enhet och komma med ett kostnadsförslag som du får ta ställning till innan vi påbörjar reparationen.

Macforum är Sveriges ledande Apple-återförsäljare med butiker, auktoriserad service, utbildningar och företagslösningar.

Bli först med nyheterna:

FacebookInstagramYoutubeLinkedin
Visa
Mastercard
American Express
Klarna
Postnord
Bring

© 2023 Macforum AB, Alla rättigheter förbehålls